Eveniment astral: Pluto retrograd se întoarce în Capricorn pentru penultima oară. La ce efecte să ne așteptăm - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Eveniment astral: Pluto retrograd se întoarce în Capricorn pentru penultima oară. La ce efecte să ne așteptăm

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Eveniment astral: Pluto retrograd se întoarce în Capricorn pentru penultima oară. La ce efecte să ne așteptăm
Pluto retrograd în Capricorn 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Întunecatul Pluto revine în Capricorn pe 11 iunie 2023. Va fi retrograd timp de patru luni, înainte de a se întoarce direct în octombrie 2023. Pluto nu va ajunge înapoi în Vărsător decât pe 20 ianuarie 2024. Adică după aproximativ șapte luni.

Pluto în Vărsător, după aproape 230 de ani. O nouă ERĂ, un nou TU! Cum acționează planeta morții și a renașterii în următorii 20 de ani

Pluto retrograd în Capricorn 2023. La ce să te aștepți de la acest eveniment astral?

Afaceri zdrobite, problemele legate de putere și control. Durere adâncă în oase, dacă ai una dintre acele diagrame și este lovita de asta.

Scurta ședere a lui Pluto în Vărsător a arătat tuturor puterea sa. Vedem, sau mai precis, simțim schimbarea paradigmei pe măsură ce viitorul vine peste noi. Cu Pluto din nou în Capricorn, afacerile vor încerca să se restructureze.

Partea întunecată va continua probabil să fie expusă. Ideea că lucrurile sunt rezolvate la sfârșitul tranzitului este o iluzie. Acest lucru nu înseamnă că o persoană nu se poate vindeca sau nu va putea deveni mai puternică.

Dar trebuie să își asume responsabilitatea pentru acest tip de tranziție: “Vreau să-mi mențin postura și integritatea, chiar și atunci când luminile se sting. Cred că acest lucru este complet posibil pentru majoritatea, dar trebuie să fie o decizie personală. Puterea este acolo pentru a fi folosită.”

Ultimele TREI ZILE cu alchimistul Pluto în Vărsător. Care este IMPACTUL asupra TUTUROR zodiilor!

Pluto retrograd în Capricorn 2023: Date importante

1 mai 2023: Pluto retrograd la 0 grade Vărsător

11 iunie 2023: Pluto retrogradează în Capricorn

11 octombrie 2023: Pluto direct la 27 de grade Capricorn

20 ianuarie 2024: Pluto intră în Vărsător

2 mai 2024: Pluto retrograd la 2 grade Vărsător

12 octombrie 2024: Pluto direct 29 de grade Capricorn

foto: Depositphotos.com

Data articol: 08/06/2023