Eveniment astral: Mercur în conjuncție cu Soarele. 17 martie 2023. Ce emoții din trecut sunt mai clare acum? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Eveniment astral: Mercur în conjuncție cu Soarele. 17 martie 2023. Ce emoții din trecut sunt mai clare acum?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Eveniment astral: Mercur în conjuncție cu Soarele. 17 martie 2023. Ce emoții din trecut sunt mai clare acum?
Mercur în conjuncție cu Soarele - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_129177282_L
Credit foto: Depositphotos.com

Pe 17 martie 2023, Mercur este în conjuncție cu Soarele la 27° în zodia Pești. Cerul lunii martie este mai activ ca niciodată. În timp ce stelliumul cu patru astre în visătorii Pești este în plină desfășurare, avem și o conjuncție Mercur-Soare.

La jumătatea drumului înainte de retrograd

Ne aflăm acum în mijlocul ciclului actual al lui Mercur, care a debutat la începutul lunii ianuarie. Cu această întâlnire, am ajuns la un alt punct de jumătate înainte de următorul Mercur retrograd. Un proiect la care ai lucrat, acum va prinde viață. Unele informații noi la care ai acces te pot ajuta să iei o decizie importantă.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Mercur guvernează comunicarea, modelele de gândire, raționamentul. De asemenea, învățământul primar și gimnazial, mediul în care locuiești, frații, verii, transportul pe distanțe scurte, știrile și informațiile. Mercur este rapid, plin de viață, adaptabil, variabil, lipsit de emoții și curios.

Exprimarea de sine este un punct puternic pentru Mercur, care este un mare comunicator. Grație lui Mercur  te simți confortabil cu vorbitul în public , ești mai curios sau mai priceput la arte și meștesuguri.

Ce ne aduce conjuncția Soare-Mercur?

Conjuncția Soare-Mercur este, în general, benefică. Tranzitul cu Mercur împreună cu Soarele pune accentul pe gândire și comunicare și pe călătoriile pe distanțe scurte. Aduce vigilență mentală, gândire rapidă, adaptabilitate și curiozitate. Așteaptă-te la o interacțiune personală sporită în cartier, cu frații, la școală sau pe rețelele de socializare.

Așadar, acesta va fi o perioadă aglomerată, cu multe întâlniri, corespondență, întâlniri, activități sociale, informații noi de procesat și decizii de luat. Acesta este un moment bun pentru a împărtăși idei, a face planuri, a cumpăra și a vinde, a negocia și a întâlni oameni noi.

Gândire emoțională rapidă și clară

Ce experiențe sau emoții din trecut au acum un sens mai clar? Mercur este la viteză maximă acum, când se întâlnește cu Soarele, unindu-și forțele în ceea ce se numește „Cazimi”. Acest Cazimi, ca o fază de Lună Nouă între Soare și Mercur, este un nou început în dansul lor. Cum spuneam mai devreme, cu această întâlnire, am ajuns la un alt punct de jumătate înainte de următorul Mercur retrograd care ne reamintește să ne bucurăm de claritate și de gândirea rapidă. O mulțime de experiențe și amintiri vechi au ieșit la iveală recent într-un mod nou și acum putem decide cum vom integra aceste învățături în propria noastră schimbare.

Ce poți face când e Mercur în conjuncție cu Soarele

Pentru a profita la maximum de energiile și înțelepciunea evenimentului, poți încerca să meditezi, să începi să scrii un jurnal. Te va ajuta să lași emoțiile să curgă prin tine și, mai ales, să ai acces la ele după un timp. De asemenea, este indicat să fii atent la vise în următoare perioadă (chiar să le notezi) pentru că ele îți pot transmite mesaje importante.

surse: astrobutterfly.com, newmooncreative.co, belindamatwali.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 16/03/2023