Echinocțiul de toamnă 2023. PATRU ZODII au nevoie de schimbare urgentă! Ce măsuri trebuie să ia fiecare - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Echinocțiul de toamnă 2023. PATRU ZODII au nevoie de schimbare urgentă! Ce măsuri trebuie să ia fiecare

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Echinocțiul de toamnă 2023. PATRU ZODII au nevoie de schimbare urgentă! Ce măsuri trebuie să ia fiecare
Echinocțiul de toamnă 2023
Credit foto: Depositphotos.com

În fiecare an, la începutul ultimei decade a lunii septembrie are loc echinocțiul de toamnă. Echinocțiul de toamnă este momentul când longitudinea astronomică a Soarelui atinge valoarea de 180°. Din acest moment putem spune că intram in toamna astronomică.

Aceste patru zodii au nevoie de o schimbare urgentă odată cu schimbarea anotimpurilor. Iată ce măsuri trebuie să ia fiecare.

RAC

Ești sigur de tine și de capacitățile tale, și crezi că ești indispensabil! Revii cu picioarele pe pământ amintindu-ți că nimeni nu este de neînlocuit. Vibrațiile actuale vorbesc despre investiții mari pe care le-ai putea face în zilele următoare. Acest lucru ar putea să se dovedească a fi o mișcare fructuoasă dacă încetezi să te consideri centrul lumii! Fii mai altruist, ascultă mai mult și pune-ți întrebări. Acest lucru îți va permite să finalizezi rapid proiectele tale. Revino la realitate.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 22/09/2023