DE CE ultima eclipsa a anului 2021 din 4 decembrie va fi un eveniment emotional major pentru toti? Noi inceputuri puternice se anunta! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

DE CE ultima eclipsa a anului 2021 din 4 decembrie va fi un eveniment emotional major pentru toti? Noi inceputuri puternice se anunta!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » DE CE ultima eclipsa a anului 2021 din 4 decembrie va fi un eveniment emotional major pentru toti? Noi inceputuri puternice se anunta!
ultima eclipsa a anului 2021 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - surreal-2290472_1280

Ultima eclipsa a intensului an 2021 este aici si anunta un eveniment astral de intensitate. Nu doar ca este ultima eclipsa a anului dar este ultima eclipsa a periplului deloc confortabil dar necesar al axei de Nod Nord Gemeni – Nod Sud Sagetator. Am tot avut eclipse pe aceasta axa inca din luna mai 2020 si, in sfarsit, ele se vor termina pe 4 decembrie atunci cand Luna va bloca razele Soarelui sa ajunga spre noi pe Terra. Avand loc in zodia mutabila de foc SAGETATOR, semnificatia emotionala a evenimentului mult anuntat al acestei eclipse solare este despre a ne revendica libertatea personala si iluminarea.

Nodurile de destin vor sta astfel pana pe 18 ianuarie 2022 cand se vor muta pe axa Taur-Scorpion pentru urmatoarele 18 luni, pregatindu-ne noi experiente karmice specifice acestor doua zodii – iubire, simturi, placere, rasfat, bani.

Nodurile Nord si Sud ale Lunii sunt punctele in care se intersecteaza calea Soarelui si cea a Lunii si unde au loc eclipsele.

Nodurile releva drumul destinului si evolutia sufletului. Acestea se schimba o data la 18 luni. Ele sunt singurele corpuri astrologice care au miscare in spate, asa cum se intampla cand o planeta e retrograda. Din cauza acestei miscari, ele sunt asociate cu vietile noastre trecute, cu karma si destinul nostru. Suntem chemati sa ne depasim conditiile memorate de Nodul Sud din alte vieti ale sufletului si sa avansam spre Nodul Nord.

Horoscop special: Eclipsa de Soare din 4 decembrie 2021 anunta o schimbare speciala de viata datorita lui Saturn, Uranus si Mercur

Care e legatura intre karma, destin si Nodurile Lunare?

Nodul Nord releva dharma, destinul, necunoscutul, chemarea sufletului. El este mai inconfortabil dar necesar pentru ca indica unde este potentialul nostru de crestere si cheia pentru maiestria sufletului.

Nodul Sud releva karma, consecintele, familiarul, confortabilul si trecutul. El ne arata care e zona noastra de confort, unde stam in prea mare siguranta si e in detrimentul nostru, dar e si un indicator al talentelor cu care ne-am nascut si care ne vin foarte la indemana sa le manifestam.

Nodul Sud inseamna lectiile de viata pe care deja le-am trait in alte vieti dar nu le-am rezolvat in totalitate si care ne-au dat bagajul cu care venim. Nodul Nord inseamna provocarile pe care le avem si ce lectii noi de viata avem de invatat acum. Prin Nodul Nord avem oportunitatea sa ne schimbam karma si sa ne rescriem scriptul destinului.

Nodul Sud reprezinta treburile tale neterminate din trecut: sansele pe care nu le-ai luat, datoriile pe care nu le-ai platit si lucrurile pe care nu le-ai adus la implinire.

De aceea in aceasta viata te nasti cu sarcina de a termina ce ai inceput si sa implinesti misiunea Nodului Sud. Dar aceasta provocare vine cu o conditie : nu vei putea sa iti completezi lectia karmica decat daca te uiti in directia diametral opusa, adica directia Nodului Nord.

Motivul este simplu : nu ne putem solutiona problemele cu aceeasi gandire pe care o aveam cand le-am creat. Avem nevoie sa le abordam din directie opusa. Ne putem vindeca si debloca Nodul Sud, deci vechea karma, cand imbratisam si acceptam Nodul Nord. Cand ne focusam pe Nodul Nord, totul curge in aliniament perfect cu Universul.

Pe masura ce aceste eclipse ne-au balansat inainte si inapoi in aceste 18 luni incepand cu 5 mai 2020, cu siguranta fiecare in parte sesizam un nivel crescut de intelepciune pe care l-am dobandit pe domeniile pe care axa Gemeni-Sagetator ne-a impactat.  

Aceste doua zodii nu se oglindesc reciproc din pura coincidenta ; ele se mentin in echilibru una pe cealalta. Gemenii sunt semnul studentului iar Sagetatorul semnul profesorului. Intrucat Nodul Sud este corelat cu temele vechi si depasite ale trecutului, ale altor vieti, iar el a fost in Sagetator, inseamna ca a existat o chemare pentru noi sa dam drumul ideii ca stim tot, ca avem toata cunoasterea intr-un anumit domeniu.

HOROSCOP ULTIMA LUNA NOUA 2021! 4 decembrie – Luna Noua in Sagetator cu eclipsa de soare. Ce TEMA iti seteaza pentru 2022?

Pe 4 decembrie, eclipsa solara are loc tot aici in Sagetator, deci Universul ne cere sa recapitulam si asumam ce am invatat in acest domeniu unic al vietii incepand cu primavara 2020.

Eclipsele sunt lunarii rare. Ele au loc de doua pana la patru ori pe ani, de aceea aduna la fiecare o energie speciala.

Eclipsa solara din 4 decembrie anunta inceputuri puternice, tocmai bine pentru a ne seta sa intram cu dreptul in 2022.

La un nivel emotional, vom simti in perioada aceasta cu siguranta cum o tema din trecut inca ne da tarcoale intrucat eclipsa solara are loc aproape de Nodul Sud care este zona noastra de confort.

Partea buna este ca amintirile functioneaza ca o reamintire importanta ca intotdeauna TU esti pe locul soferului vietii tale deci poti crea permanent noi amintiri din noi experiente, din ce in ce mai bune decat cele anterioare.

Trecutul nu te defineste si tu iti poti rescrie oricand povestea personala.

Sagetatorul este un semn mutabil deci este in totalitate despre adaptare si acceptare.  

Acesta este un mod perfect de a inchide un an tumultuos ca 2021.

Intrucat eclipsele sunt evenimente ce implica intotdeauna Luna iar ea are efect asupra apei deci ne afecteaza corpurile care sunt alcatuite din apa 80%, si eclipsa din 4 decembrie poate fi obositoare si epuizanta pentru multa lume in timp ce pentru altii se anunta a fi o experienta incredibil de energetica. Insa indiferent cum veti trai eclipsa, cu siguranta veti simti in aer si in propria viata mirosul noului inceput. Nu intrati in ceva nou inainte de a reflecta ce ati invatat si descoperit despre voi si viata in ultimele 18 luni.

Astfel veti fi pregatiti sa va acomodati cu noua voastra versiune ce vine oricum, deci sa fiti din ce in ce mai bine.

Sa asteptam cu interes si speranta noua axa a Nodurilor Lunare Taur Scorpion despre care vom reveni curand cu noi articole.

Nu rata nici: Ritual de Luna noua in Sagetator! Cum sa onorezi Luna noua in semnul Arcasului, ultima din 2021!

Imagine de Santiago Estela de la Pixabay

Data articol: 02/12/2021