Conjunctie Soare-Mercur. 23 septembrie 2022. Care este reversul medaliei? Efectele pot dura pana la 2 ani! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Conjunctie Soare-Mercur. 23 septembrie 2022. Care este reversul medaliei? Efectele pot dura pana la 2 ani!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Conjunctie Soare-Mercur. 23 septembrie 2022. Care este reversul medaliei? Efectele pot dura pana la 2 ani!
Conjunctie Soare-Mercur

Pe 23 septembrie 2022, Soarele este în conjuncție cu Mercur la 0° în Balanță. Când Mercur retrograd este în conjuncție cu Soarele, începe un nou ciclu al lui Mercur. Avem 3 cicluri Mercur într-un an, iar aceste cicluri sunt foarte utile în planificarea și gestionarea proiectelor pe termen mediu.

Acest ciclu particular al lui Mercur este foarte puternic, deoarece are loc la unul dintre cele 4 grade cardinale. Cele 4 grade cardinale (0° Berbec, 0° Rac, 0° Balanță, 0° Capricorn) sunt cele mai puternice grade ale zodiacului. Ele poartă energia lui Marte.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Este mult mai probabil ca lucrurile să se concretizeze atunci când avem un ciclu care începe la un grad cardinal. De aceea doriți să acordați o atenție deosebită acestui ciclu al lui Mercur. Balanta este un semn social, orientat spre relatii, astfel incat orice plan/activitate care include si altele (de exemplu colaborari) sunt favorizate.

Reflexe rapide si limba ascutita

Mercur in conjunctie cu Marte confera o minte rapida, reflexe rapide si o limba ascutita. Aceste atribute sunt ideale pentru a lua decizii rapide in focul unui moment. Abilitatile excelente de dezbatere iti permit sa lupti atat pentru drepturile tale, cat si pentru ale celorlalti.

Te exprimi direct, curajos, iar acest lucru va castiga admiratia celorlalti. Totusi, in zona personala si in viata sociala, prea multa franchete poate aduce ostilitate si conflicte. Cheia pentru gestionarea acestui aspect puternic este a controla latura impulsiva si agresiva generate de Marte. Chiar si in viata ta profesionala, formarea unor relatii armonioase va necesita o oarecare moderare a atitudinii tale defensive. Vei sti de multe ori ca ai dreptate, dar – de dragul pacii – trebuie sa permiti si altora sa-si impartaseasca opiniile, chiar daca par gresite.

In relatiile intime, pot aparea probleme din cauza tendintei de a intra in diverse discutii in contradictoriu. Prietenii si familia se pot simti tradati de maniera si stilul tau de comunicare pe care le pot percepe ca ostile.

Citeste si: Aceste 4 zodii NU SE TEM de Mercur retrograd de toamnă! Cine stă liniștit între 9 septembrie și 2 octombrie 2022?

Activitate mentala intensa

Conjunctia dintre Mercur si Marte creste activitatea mentala, fiind o perioada excelenta pentru a oferi raspuns rapid in orice situatie. Cheia este sa folosesti aceasta energie in scopuri constructive. In unele situatii poti genera furie si iritare, chiar ostilitate. Asta nu inseaman ca trebuie sa renunti la lupta, ci doar sa-ti alegi cu atentie bataliile. Nu uita ca aceasta conjunctura astrala te poate face sa actionezi inainte sa gandesti.

Nu rata nici: Începe al treilea Mercur retrograd 2022. 9 septembrie – 2 octombrie 2022. Impact major pentru zodii! Cine trebuie să fie atent la bani și cine la dragoste?

Surse: astrologyking.com, astrobutterly.com

Image by Daniel Roberts from Pixabay

Data articol: 22/09/2022