Conjunctie Soare-Mercur-Marte. 9 octombrie 2021. Care este reversul medaliei? Efectele pot dura pana la 2 ani! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Conjunctie Soare-Mercur-Marte. 9 octombrie 2021. Care este reversul medaliei? Efectele pot dura pana la 2 ani!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Conjunctie Soare-Mercur-Marte. 9 octombrie 2021. Care este reversul medaliei? Efectele pot dura pana la 2 ani!
conjunctie soare marte mercur - sfatulparintilor.ro - space-ge94bceb98_1920

Ziua de 9 octombrie 2021 aduce o tripla conjunctie de zile mari. Soarele, Mercur si Marte se aliniaza la 16 grade in Balanta. Si, nu doar ca avem trei planete personale in acelasi semn zodiacal, dar sunt si la acelasi unghi, ceea ce are o insemnatate aparte.

Asadar, acest aliniament marcheaza inceputul unui nou ciclu de 116 zile Mercur-Soare si un ciclu de 2 ani Soare-Marte.  Iar conjunctia dintre toate trei marcheaza oportunitatea de a dezvolta o zona ce tine de dezvoltarea noastra. Gandurile (Mercur) se aliniaza cu actiunile (Marte) punand energia in miscare. Iesim din zona de vorbarie si trecem in zona de de actiune, de creatie. DAR, caci exista un dar, trebuie sa fii atent la reversul medaliei. Iata care este acesta!

Citeste si Horoscop special: VENUS in SAGETATOR 2021! 7 octombrie – 4 noiembrie: Optimism, aventura, liber la iubire. Vezi pentru ce zodii!

Reflexe rapide si limba ascutita

Mercur in conjunctie cu Marte confera o minte rapida, reflexe rapide si o limba ascutita. Aceste atribute sunt ideale pentru a lua decizii rapide in focul unui moment. Abilitatile excelente de dezbatere iti permit sa lupti atat pentru drepturile tale, cat si pentru ale celorlalti.

Te exprimi direct, curajos, iar acest lucru va castiga admiratia celorlalti. Totusi, in zona personala si in viata sociala, prea multa franchete poate aduce ostilitate si conflicte. Cheia pentru gestionarea acestui aspect puternic este a controla latura impulsiva si agresiva generate de Marte. Chiar si in viata ta profesionala, formarea unor relatii armonioase va necesita o oarecare moderare a atitudinii tale defensive. Vei sti de multe ori ca ai dreptate, dar – de dragul pacii – trebuie sa permiti si altora sa-si impartaseasca opiniile, chiar daca par gresite.

In relatiile intime, pot aparea probleme din cauza tendintei de a intra in diverse discutii in contradictoriu. Prietenii si familia se pot simti tradati de maniera si stilul tau de comunicare pe care le pot percepe ca ostile.

Activitate mentala intensa

Conjunctia dintre Mercur si Marte creste activitatea mentala, fiind o perioada excelenta pentru a oferi raspuns rapid in orice situatie. Cheia este sa folosesti aceasta energie in scopuri constructive. In unele situatii poti genera furie si iritare, chiar ostilitate. Asta nu inseaman ca trebuie sa renunti la lupta, ci doar sa-ti alegi cu atentie bataliile. Nu uita ca aceasta conjunctura astrala te poate face sa actionezi inainte sa gandesti.

Nu rata nici: Pluto, planeta mortii si a nasterii, iese din retrograd! Cum iti afecteaza VIATA mersul DIRECT al lui Pluto in Capricorn, din 6 OCTOMBRIE 2021?

Surse: astrologyking.com, astrobutterly.com

Image by Daniel Roberts from Pixabay

Data articol: 06/10/2021