Cel mai asteptat EVENIMENT ASTROLOGIC. Luna noua “pe steroizi”! Dar daca…? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cel mai asteptat EVENIMENT ASTROLOGIC. Luna noua “pe steroizi”! Dar daca…?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Cel mai asteptat EVENIMENT ASTROLOGIC. Luna noua “pe steroizi”! Dar daca…?
Cel mai asteptat EVENIMENT ASTROLOGIC

Sambata 30 aprilie 2022 avem Luna noua (a doua din aprilie) si eclipsa de Soare, in zodiac Taurului. Acestea este unul dintre cele mai asteptata, daca nu chiar cel mai asteptat eveniment astrologic al lunii aprilie!

Nu doar ca aceasta eclipsa cauzata de Luna noua face conjunctie cu Uranus – deci te-ai putea astepta la neasptat! Dar in aceeasi zi are loc si conjunctiva dintre Venus si Jupiter, ceea ce promite dezvoltari neasteptate.

Eclipsa de Soare si Luna noua pe steroizi

Eclipsele de Soare sunt intotdeauna pricinuite de Luni noi. Totusi, aceasta eclipsa de Soare este generate de Nordul Nord, care este in stransa legatura cu viitorul. Ceva nou urmeaza sa vina. O schimbare de traiectorie poate influenta destinul.

Nodul Nord de eclipsa te scoate din zona de confort, insa iti ofera si oportunitatile de a-ti schimba karma. Eclipsele de Soare, ca si Lunile noi, lucreaza la nivel subconstient. Nimic nu este evident, insa pot avea loc momente de cotitura in viata.

Luna noua si eclipsa de Soare in Taur – aspecte astrologice

Privind in ansamblu atmosfera astrala a zilei ai putea zice ca Universul striga “Atentie, oportunitati!”. Eclipsa face conjunctie cu Uranus, cu Nodul Nord si sextil cu Marte. Conjunctia cu Uranus se va simti ca un reflector indreptat catre o directie anume. Vei vedea totul foarte clar, vei intelege ceva fundamental despre valorile tale interne. Vei intelege ce conteaza cu adevarat pentru tine. Ceva din viata ta capata sens. Ti se poate releva subit (Uranus) motivul pentru care ai venit pe lume (Nodul Destinului Nord).

Poate ca nu ai fost pana acum in aliniament perfect cu inima ta. Conjunctia cu Uranus poate fi un moment de zdruncinare, dar in sensul bun al cuvantului. Astfel incat “socul” sa te trezeasca la viata. Daca, dimpotriva, stii care este scopul tau, dar nu ai avut oportunitatea sa lucrezi in acea directie, acum este momentul sa actionezi. Primesti unda verde de la Univers sa iti urmezi calea.

Daca te afli intre cele doua extreme, Uranus va aduce un mix de evenimente care iti pot intoarce viata pe dos. Ti se poate parea prea rapid, prea curand, insa totul este spre a-ti indrepa pasii spre scopul tau in viata.

Luna noua neagra 30 aprilie. Se deschide Portalul eclipselor 2022! Ritual de Luna noua neagra

Luna noua si eclipsa de Soare in Taur – cicluri metonice si ciluri saros

Lunile noi si eclipsele solare influenteaza pe toata lumea. Lunile noi si eclipsele au doua ciluri: metonic si saros. Acestea au teme comune care ajuta la identificarea influentelor la nivel personal ale Lunilor noi.

Ciclurile metonice sunt cicluri lunare care se petrec la fiecare 19 ani in acelasi grad al unei zodii. Ultima Luna noua la 10 grade in zodiac Taur a avut loc acum 19 ani. Adica in 1 mai 2003. Iar anterioarele la 30 aprilie 1984, 1 mai 1965 si tot asa.

Iti spun ceva aceste date? Gasesti ceva similar, o tema comuna? Daca da, este foarte posibil ca aceasta tema sa se repete.

Ciclurile saros sunt cicluri de eclipsa si se repeta la fiecare 18 ani. La fiecare 18 ani, eclipsele saros se muta la 10 grade in zodiac fata de eclipsa anterioara. Ultima eclipsa din aceeasi familie saros (119)  a avut loc in 19 aprilie 2004, anterioarele in 9 aprilie 1986, 28 martie 1968 si tot asa.

Eclipsa saros 119 face conjunctie cu Jupiter in 30 aprilie 2022, ceea ce aduce energia benefica a lui Jupiter. Este un moment de expansiune. Un moment in care trebuie sa spui DA oportunitatilor.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29/04/2022