Ce sa faci si ce sa nu faci in sezonul Gemenilor. Fii atent la punctul 6! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce sa faci si ce sa nu faci in sezonul Gemenilor. Fii atent la punctul 6!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ce sa faci si ce sa nu faci in sezonul Gemenilor. Fii atent la punctul 6!
Ce sa faci si ce sa nu faci in sezonul Gemenilor

Sezonul Gemenilor a inceput in 21 mai 2022 si aduce un aer de comunicare si socializare. Gemenii cauta profunzimea in lucruri, dar iubesc putin si barfa. Iata ce sa faci si ce sa nu faci in sezonul Gemenilor.

Actioneaza!

Ganditori prin definitie, Gemenii au multe idei. Dar ar fi de apreciat si daca ai suficienta incredere in tine ca sa si actionezi in a pune in aplicare acele idei marete. Cu atat mai mult cu cat Marte, planeta actiunii, a intrat intr-un alt semn al actiunii, Berbec!

NU iti incalca angajamentele!

Cuvantul dat nu se mai ia inapoi. Mercur retrograd poate fi o perioada confuza si ar fi mai bine sa nu faci angajamente. Mai ales daca nu esti 100% sigur ca le poti duce pana la capat. Daca ai apucat sa promiti va trebui sa te dai peste cap ca sa reusesti!

Citeste si: Horoscop special: Ce iti aduce NOU SI DIFERIT Soarele in GEMENI 2022?

Seteaza limite!

Sezonul Gemeni nu este doar despre distractie si jocuri. Seriosul Saturn, planeta karmei si a disciplinei, isi incepe retrogradul in 4 iunie in copilul rebel Varsator. Acest tranzit te incurajeaza sa pui limite sis a iti revizuiesti karma.

Nu dramatiza!

Mercur retrograd poate duce la neintelegeri in comunicare, la intarzieri, la conflicte. Saturn intra si el in retrograd si aduce propriile lectii. Dar nu este cazul sa incepi sa faci din tantar armasar.

Fa-ti timp pentru dragoste

Sociabilul semn zodiacal Gemeni are nevoie de activitate in aceasta directie. Desi este muncitor, nu poate sta departe de baile de multime. Pe masura ce senzuala Venus se apropie de casa din Taur, creste nevoia de dragoste si romantism.

Nu rata nici: Cea mai norocoasa zi din sezonul Gemeni 2022. Totul depinde de zodia ta!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26/05/2022