Ce sa FACI si ce sa NU FACI in sezonul BERBECULUI 2023. Atentie la punctul 5! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce sa FACI si ce sa NU FACI in sezonul BERBECULUI 2023. Atentie la punctul 5!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ce sa FACI si ce sa NU FACI in sezonul BERBECULUI 2023. Atentie la punctul 5!
sezonul BERBECULUI 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Afara cu vechiul, bun venit noului. Nu doar ca sezonul Berbecului 2023 (Martie 21- Aprilie 19) semnalizeaza inceputul primaverii, dar de asemenea marcheaza un nou an astrologic. Este vorba despre actiune, facand miscari indraznete si reinventandu-te. Esti gata sa infloreasca cea mai buna versiune a ta? Urmeaza aceste sfaturi. 

Ce sa faci: Reinventeaza-te

Sezonul Berbec da startul la noul an astrologic, acesta fiind un motiv solid sa te rebranduiesti. Dar semnul de foc este condus de casa sinelui, care guverneaza imaginea ta fizica. Acesta este un semn sa incerci o coafura indrazneata sau sa iti modernizezi garderobe.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Ce sa nu faci: Sa iei decizii impulsive

Berbecii sunt cunoscuti ca actioneaza impulsive. De cand Marte, planeta agresiunii si impulsului, intra in zodia sensibila si emotionala a Pestilor pe Aprilie 14, aceasta va pune presiune pe Berbeci sa reactioneze pasional, deci evita sa iei decizii pripite.

Citeste si: A inceput Zodia Berbec 2023! Ce inseamna pentru zodia ta? 5 moduri sa profiti de zodia Berbecului pentru binele tau

Ce sa faci: Fa actiune catre obiectivele tale

Este momentul sa faci tot felul de miscari. Berbecul incendiator este condus de Marte, planeta actiunii si pasiunii, facand un moment ideal sa te pui in miscare pentru a indeplini planurile pe care le-ai facut in acest an. Care sunt pasii pe care poti sa-i faci pentru a-ti indeplini obiectivele.

Ce sa nu faci: Sa uiti de grija de tine

Venus, planeta iubirii si esteticii, se misca in Pesti pe 5 Aprilie, presarand putin vibe romantic visator-neajutorat in timpul sezonului Berbec. Pentru ca Berbecii sunt guvernati de casa sinelui, este un moment foarte bun sa te focusezi catre grija de sine si manifestarea obiectivelor tale.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20/03/2023