Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Saturn retrograd. E de lucru pana in octombrie! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Saturn retrograd. E de lucru pana in octombrie!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Saturn retrograd. E de lucru pana in octombrie!
Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Saturn retrograd

Saturn a intrat in retrogradul pe anul 2022 intre 4 iunie si 22 octombrie. Aceasta faza este favorabila consolidarii fundatiilor din viata ta, ajustarii relatiilor sociale. Este o perioada importanta pentru a-ti pune intrebari despre cum traiesti, cum muncesti, cum iubesti. Desi poate fi mai dificil sa-ti urmezi planurile, incearca sa nu te arunci in nimic fara sa iei in calcul toate consecintele. Acorda-ti mai mult timp pentru a te concentra asupra punctelor esentiale.

Iata ce sa faci si ce sa nu faci cand e Saturn retrograd!

Fa-ti planuri

Satur iti poate pune multe bete in roate atunci cand vine vorba despre indeplinirea obiectivelor. Retrogradul lui activeaza, insa, hotararea, angajamentul si te incurajeaza sa iti faci bine planul. Profita de aceasta perioada pentru a gandi in amanunt fiecare pas pe care urmeaza sa-l faci in viitor.

Citeste si: Saturn retrograd in Varsator 2022. 4 iunie – 22 octombrie 2022. Elemente cheie pentru zodii!

NU folosi scurtaturi

Poate fi mai simplu sa o iei pe o scurtatura, te scuteste de un anumit efort. Insa, care va fi pretul final? Este posibil sa fie mult prea mare. Doar Saturn este planeta karmei, nu?! Saturn percepe munca grea ca pe o modalitate de a-ti intari caracterul, autodisciplina. Nu ii plac lenesii.

Seteaza limite

Saturn este planeta regulilor si a restrictiilor. Iar cand este retrograd iti reaminteste ca ai de pus tu insuti niste granite. Este responsabilitatea ta sa stii care iti sunt limitele si sa le impui si celorlalti, fara teama, granitele in ceea ce te priveste.

NU te izola

Varsatorul, zodia in care se petrece retrogradul lui Saturn, este o zodie sociala. Si, in ciuda faptului ca Saturn iti cere sa pui limite, asta nu inseamna ca trebuie sa te izolezi. Trebuie sa ramai conectat cu restul lumii.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 23/06/2022