Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Neptun retrograd. Atentie, dureaza pana in decembrie 2022! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Neptun retrograd. Atentie, dureaza pana in decembrie 2022!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Neptun retrograd. Atentie, dureaza pana in decembrie 2022!
Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Neptun retrograd

Neptun, planeta care guverneaza visele si toate lucrurile spirituale, este oficial in miscare retrograda pe 28 Iunie in semnul casei sale, Pesti, scuturandu-ne sa ne trezim din visele noastre marete in urmatoarele cinci luni. Fii pregatit pentru o trezire colectiva cu aceste sfaturi

Ce sa faci: Reflecta profund asupra ta

Neptun este planeta asociata cu subconstientul. Miscarea sa retrograda este ideala pentru a ne famialiariza cu lumea noastra interioara si cu partea noatra de “umbra”, sau cu partile noastre de care nu prea suntem mandrii, prin activitati cum ar fi scrierea unui jurnal sau meditatie.

Ce sa nu faci: Sa ramai prins in iluzie

Incerci sa iti urmezi o presimtire sau sa iei decizii pe baza emotiilor? Neptun retrograd iti spulbera orice iluzie – in special pe cele pe care le crem noi insine. Gandeste critic, exploreaza optiunile si ia in considerare toate versiunile.

Te mai poate interesa: A inceput Neptun retrograd 2022. Se da totul peste cap? La ce trebuie sa fii atent pana in decembrie

Ce sa faci: Fii realist

Miscarea retrograda a lui Neptun este despre a te ajuta sa distingi faptele de fictiune. Cu Saturn, planeta care guverneaza disciplina si limitarile, de asemenea in miscare retrograda, aceasta perioada forteaza umanitatea sa gandeasca logic, in special cand vine vorba de ambitii.

Ce sa nu faci: Nu iti discredita visele

Stelele ne dau lectii dure, dar magia lui Neptun este presarata in acest mix. Nu este despre destramarea viselor ci despre realismul pe care trebuie sa il ai pentru atingerea lor. Tine-ti visele in viata facand planuri concrete de actiune.

Ce sa faci: Ramai cu picioarele pe pamant

Cu energiile puternice ale Pestilor estompand linia fina dintre realitate si fantezie, sa te pierzi este inevitabil. Zburda prin natura, mediteaza, confeseaza-te unui prieten de incredere, sunt toate forme care sa te tina centrat cand te simti coplesit.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 09/07/2022