Ce planete sunt retrograde in iulie? Influente pana in decembrie 2022. Ce lectii vin din urma? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce planete sunt retrograde in iulie? Influente pana in decembrie 2022. Ce lectii vin din urma?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ce planete sunt retrograde in iulie? Influente pana in decembrie 2022. Ce lectii vin din urma?
Ce planete sunt retrograde in iulie

Luna iulie se anunta activa in ceea ce priveste planetele retrograde. Totusi, nu trebuie sa iei totul in dramatic. Retrogradele au si ele punctul lor forte. Retrogradele sunt un moment in care esti chemat sa revizuiesti, sa reanalizezi, sa reiei anumite teme din trecut pentru a le actualiza. Renunta la ce nu se mai potriveste cu actuala ta mentalitate si fa loc noului in viata ta. Aceasta reenergizare a prezentului va aduce o multime de oportunitati. Dar sa le luam pe rand.

Planete retrograde iulie 2022 – Plusuri si minusuri

In timp ce retrogradele pot provoca un oarecare disconfort, ele aduc in cele din urma cele mai mari lectii de viata si te provoaca sa cresti, sa evoluezi ca persoana. Partea buna este ca, din moment ce planetele care vor retrograda sunt planete exterioare, nu trebuie sa te gandesti la vreo schimbare zguduitoare. In schimb, pregateste-te pentru perioade lungi de miscare retrograda. Deoarece acestor planete le trebuie mai mult timp sa-si completeze traseul retrograd. Vei simti o chemare sa reverifici toate acele chestiuni pe care planetele respective le guverneaza. Mai ales ca in iulie nu sunt retrograde, un astru-doua-trei, ci patru!

Saturn retrograd 4 iunie – 22 octombrie

Acesta este cel de-al treilea si ultimul retrograd al lui Satun in semnul fix, de Aer al Varsatorului. Apoi se va muta in Pesti (7 martie 2023). Saturn aduce conversatii despre granite, structuri in prim-planul mintii tale. Fiind o planeta extrem de rece si uscata, Saturn tinte sa te restranga, sa te izoleze. Doar ca, fiind retrograd in Varsator, efectele nu vor fi atat de rigide. Lucrul bun despre tranzitele lui Saturn este ca, desi poate fi provocator, la final esti o alta persoana, mai inteleapta, mai puternica. Acest ultim retrograd in Varsator  te poate pune la incercare, dar odata ce-l treci nu trebuie sa-ti mai faci griji. Mai ales ca Saturn nu va reveni in Varsator pana in 2053.

Citeste si: Te sperie planetele retrograde? Iata cum sa profiti de ele!

Neptun retrograd 28 iunie – 3 decembrie

Ca planete mistificata si iluzorie a Universului, influenta lui Neptun este in mod normal greu de inteles, mai ales cand calatoreste prin apele mutabile ale Pestilor. Din moment ce Neptun se afla in aceasta zodie din 2011, totusi, probabil ca te-ai familiarizat cu aceasta confuzie adusa de Neptun pana acum. In timp ce Neptun continua sa calatoreasca inapoi intre 25 si 22 de grade in Pesti, in urmatoarele sase luni, te poti asteapta ca aceasta “ceata” sa se limpezeasca temporar. Acum este un moment in care ai putea sa observi lucrurile mai clar, in care sa fii mai ancorat in realitate, macar pentru putin timp.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 09/07/2022