Cand este urmatoarea Luna noua? Ce trebuie sa stii si ce ritualuri sa faci ca sa-ti mearga bine! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cand este urmatoarea Luna noua? Ce trebuie sa stii si ce ritualuri sa faci ca sa-ti mearga bine!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Cand este urmatoarea Luna noua? Ce trebuie sa stii si ce ritualuri sa faci ca sa-ti mearga bine!
Cand este urmatoarea Luna noua

Te-ai intrebat: „Cand este urmatoarea luna noua?” S-ar putea sa nu fie la fel de vizibila ca alte faze ceresti, dar nu este mai putin semnificativa decat omologii sai.

De fapt, o luna noua este un moment excelent pentru a stabili intentii si a indeplini promisiunile personale. Acum ca a sosit un nou an, nu vei dori sa pierzi timpul pentru acceptarea acelei energii.

Esti pregatit sa afli cand este urmatoarea Luna noua din 2022?

Urmatoarea luna noua va avea loc sambata 30 aprilie

Celelalte Luni noi vor fi in:

2 Martie 2022

1 Aprilie 2022

30 Aprilie 2022

30 Mai 2022

28 Iunie 2022

28 Iulie 2022

27 August 2022

25 Septembrie 2022

23 Noiembrie 2022

23 Decembrie 2022

Luna noua februarie 2022: Ce iti doresti de la Luna noua?

Este un moment grozav pentru a gasi comunitati cu persoane asemanatoare. Cauta oameni care iti sustin scopul si impartaseste-ti viziunea si obiectivele. Gaseste oameni care te propulseaza sa mergi mai departe si sa iti urmezi cu adevarat visele, ceea ce a fost greu in ultimii ani.

Este chiar la finalul lui Mercur retrograd, asa ca poate fi un moment foarte bun pentru a stabili intentia de a merge mai departe.

Citeste si: Horoscop eveniment: Luna Noua in Varsator, 1 februarie 2022. Actioneaza sau las-o balta! Ritual de Luna noua

Ce este Luna noua?

In termeni astronomici, acesta este momentul in care Luna se misca intre Pamant si Soare, iar partea Lunii indreptata spre noi nu primeste lumina directa a soarelui.

In termeni astrologici, luna noua este un moment pentru plantarea semintelor intentiei, conceperea de noi idei si inceperea de noi proiecte.

Semnificatia Lunii noi – Ce trebuie sa stii

Luna noua ofera posibilitatea de a reincepe. Indiferent de zona din viata ta care are nevoie de un pic de imbunatatiri, o luna noua poate ajuta la introducerea unei schimbari binevenite. Se poate mai bine de atat? Este adesea momentul din ciclul lunar in care este probabil sa spui lucrurilor pe nume.

Te simti pregatit pentru o relatie? Vrei sa-ti lansezi afacerea? Dornic sa scapi de un obicei prost? Stabileste-ti o intentie si urmareste-o cum evolueaza in timp.

Luna noua prezinta, de asemenea, o oportunitate minunata de reflectie.

Exista o liniste care vine cu acest eveniment lunar pe care nu o vedem de obicei, facandu-l un moment excelent pentru a medita si a te reconecta cu tine insuti.

Ritualuri de Luna noua

Exista diferite tipuri de practici de incercat in aceasta perioada.

Intentiile scrise pot fi incredibil de puternice. Scrie ceea ce iti doresti sa manifesti la timpul prezent ca si cum s-ar fi intamplat deja. Poti combina acest lucru cu activitatea la oglinda in urmatoarele cateva saptamani sau chiar luni si sa iti exprimi intentiile in timp ce te privesti in oglinda de parca s-ar fi intamplat deja. Si apoi, pur si simplu, priveste magia care se desfasoara in fata ochilor tai.

Un alt ritual este cel al lumanarilor.

Acopera o lumanare cu uleiuri esentiale, scrie dorinta sau obiectivele pe o foaie de hartie si lasa o ofranda pentru echipa ta de ghizi spirituali. A doua zi ingroapa hartia si ofranda intr-un ghiveci sau in curtea din fata.

Sursa: myimperfectlife.com

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 26/01/2022