Astrologie chineză: Din 10 februarie 2024 începe Anul Dragonului de Lemn Yang. Sfaturi feng shui ca să profiți de energia puternicului Dragon - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Astrologie chineză: Din 10 februarie 2024 începe Anul Dragonului de Lemn Yang. Sfaturi feng shui ca să profiți de energia puternicului Dragon

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Astrologie chineză: Din 10 februarie 2024 începe Anul Dragonului de Lemn Yang. Sfaturi feng shui ca să profiți de energia puternicului Dragon
Anul Dragonului de Lemn Yang
Credit foto: Imagine de Vilius Kukanauskas de la Pixabay

Pe măsură ce Anul Nou Lunar începe pe 10 februarie 2024, trecem în anul Dragonului de Lemn Yang.

Dragonul este unul dintre cele mai de bun augur semne din zodiacul chinez, datorită capacității sale de a înota, zbura, merge pe uscat și călătorește între dimensiuni. Dragonul reprezintă puterea și curajul, dar este și un simbol al păcii și al nevoii de a ne uni ca un intreg.

Se spune că Anul Dragonului este un an prosper în care inovația și afacerile pot înflori, iar noi putem păși într-o putere și autenticitate mai mari.

Se crede că energia dragonului ne ajută să ne ascuțim inteligența, intelepciunea și înțelegerea lumii din jurul nostru, așa că așteapta-te la treziri mai mari, momente de realizare și o înțelepciune mai profundă să se dezvolte pe măsură ce lunile progresează.

Sâmbătă, 10 februarie  2024, se face tranziția de la Anul Iepurelui de Apă la Anul Dragonului de Lemn. Ce schimbare de energie vom trăi? Cum să ne adaptăm la puterea Dragonului

Elementul Lemn ajută la înmuierea și încetinirea energiei Dragonului.

Dragonii pot fi destul de fioroși și pripiți. Furia lor poate crește cu ușurință, ducând la izbucniri sau conducând mai degrabă cu ego-ul decât cu inima.

Dragonul de Lemn este liniștit încrezător și face lucrurile cu ordine și meticulozitate. Dragonul este extrem de inovator și încrezător, dar elementul Lemn îi permite Dragonului să-și ia timpul și să se concentreze pe construirea unei baze solide.

Energia lemnului ne permite să creștem, să ne extindem și să ne menținem viziunea pe drumul cel bun pe termen lung. Sezonul Primăverii este conectat la elementul Lemn, așa că acest an al Dragonului ne va ajuta să creăm noi începuturi, să plantăm noi semințe și să permitem grădinii noastre să înflorească.

Energia este coaptă pentru noi începuturi și pentru noi aventuri, dar trebuie să creăm stabilitate și să lucrăm din inimă.

Verdele este conectat la elementul lemn și chakra inimii, așa că în anul Dragonului, ni se va reaminti în mod constant să ne întoarcem la inimă și să ne deschidem pentru a primi.

Teme de relație pot apărea și pentru noi în cadrul Anului Dragonului, care se reflectă și în Astrologia Occidentală în acest an.

S-ar putea să avem nevoie să ne echilibrăm relațiile cu sentimentul nostru de independență și autenticitate. S-ar putea să ne întrebăm cum putem fi mai mult din adevăratul nostru sine, chiar și atunci când suntem în parteneriat cu alții și cu lumea în general.

Calitatea Yang care se alătură Dragonului de Lemn indică hotărâre, acțiune și fermitate și îndrăzneală în pașii noștri înainte. Energia Yang poate fi puternică, așa că trebuie să fim atenți să nu ne împingem drumul înainte pentru a obține ceea ce ne dorim.

Trebuie să exersăm să fim cu calm autoritari și să ne respectăm granițele noastre și ale celorlalți.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/02/2024