Astro-alert: 10 zile nebune? 15-25 martie 2023. Ce sfaturi are astrologul Valeriu Pănoiu - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Astro-alert: 10 zile nebune? 15-25 martie 2023. Ce sfaturi are astrologul Valeriu Pănoiu

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Astro-alert: 10 zile nebune? 15-25 martie 2023. Ce sfaturi are astrologul Valeriu Pănoiu
Marte este în cuadratură cu Neptun
Credit foto: Depositphotos.com

Marte este în cuadratură cu Neptun din 15 martie încoace, iar efectele se vor resimți până în 25 martie, când Marte va părăsi zodia Gemeni. Este cea de-a treia și ultima întâlnire dintre supusul Neptun în Pești și combativul Marte în Gemeni. Întâlnirile lor au distorsionat percepțiile tuturor de când s-au “ciocnit” în 12 octombrie anul trecut, apoi din nou pe 19 noiembrie 2022. De atunci, este posibil să fi sărit într-un conflict înainte de a ști toată povestea. Sau poate te-ai grăbit într-o situație prea bună să fi fost adevărată. Deși ești mai înțelept acum, fii precaut.

Poate fi dificil să te concentrezi în acele zile. Poate că multe impulsuri dispar și avem puțină energie pentru a deveni activi. De asemenea, poate exista o tendință de a fugi spre alte distrageri, unele chiar nesănătoase. Putem folosi mai bine acest aspect dacă ne folosim energia în mod creativ, social sau spiritual.  Această fază se încheie acum cu această cuadratură. Pentru energia lui Marte, atât regresia, cât și contactul cu Neptun pot fi inhibatoare și destul de dificile. Numai în zilele următoare Marte își va recăpăta puterea, ceea ce înseamnă pentru noi că treptat ne vom putea afirma din nou mai bine pe noi și proiectele noastre.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Horoscop special: Stellium cu patru planete în Pești. Cum ne influențează energia visătoare a Peștilor până în 20 martie 2023

Cuadratură Marte-Neptun. Cum facem față?

Astrologul Valeriu Pănoiu ne îndeamnă, pe blogul său, să stăm liniștiti. Putem avea impresia că lumea este un spital de nebuni și avem nevoie de multă energie și pace pentru a depăși starea psihică proastă la nivel general. ”Autocontrolul e dificil de menținut. Se joacă pe scena vieții rolurile de agresor și de victimă, cu risc major de a pica în plasa unor escroci. De asemenea, șantajul poate fi sport internațional. Nu cedați presiunilor! Nu stați în rolul de victimă! Nu cădeți în capcana vinovăției!”, ne sfătuiește astrologul.

Potrivit acestuia, nu trebuie să ne luptăm cu stările de rău. Dimpotrivă! ”Simțiți durerea fizică și emoțiile, lăsați-le să curgă și vedeți ce vor să vă spună! Dezamăgirea și tristețea sunt emoții care ne ajută în orice fază de tranziție. Imunitatea este afectată, așa că virozele pot să înflorească. Dați-vă voie să fiți vulnerabili și acceptați ce vine spre voi fără să vă străduiți să schimbați pe cineva în afară de voi! Ca remediu principal, este benefic să investim timp, resurse și efort într-un ideal, într-un scop măreț care dă sens vieții noastre și care ne asigură o perspectivă mai înaltă asupra viitorului!”, a adăugat Pănoiu.

Pluto în Vărsător 2023-2044. Tranzit planetar de 20 de ani. Ce impact are asupra noastră planeta morții și a renașterii

surse: Astrobutterfly.com, moonomens.com, giesow.de

foto: Depositphotos.com

Data articol: 15/03/2023