Aceste PATRU zodii sunt PUTERNIC afectate de Luna plina din 12 august. Vezi de ce! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Aceste PATRU zodii sunt PUTERNIC afectate de Luna plina din 12 august. Vezi de ce!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Aceste PATRU zodii sunt PUTERNIC afectate de Luna plina din 12 august. Vezi de ce!
zodii PUTERNIC afectate de Luna plina din 12 august

Ajungem la sfarsitul verii si daca triplul retrograd Neptun-Saturn-Jupiter din acest sezon nu ti-a dat viata peste cap, atunci urmatoarea lunatie va face cu siguranta acest lucru. Luna plina a sturionului din 12 august 2022 este ultima superluna a anului si este ultra-dramatica. De ce, vei afla in continuare.

Sezonul Leului a alimentat proiecte pasionale si a oferit increderea asumarii de riscuri creative.

Sosirea Lunii pline de 12 august este un moment prielnic pentru o pauza rapida inainte de a apasa butonul “send” pentru aceste aventuri artistice.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Lunile pline incheie ciclul lunar lunar si sunt adesea o perioada emotionala de finalizare si eliberare. Nu fi surprins daca te simti extrem de delicat, deoarece la Luna pune in evidenta emotiile. Luna se deplaseaza in Varsatorul cel logic si, desi acesta este un spatiu grozav pentru descoperiri si schimbare progresiva, semnul de aer tinde sa lupte cu procesarea sentimentelor. Varsatorii ar putea simti presiunea care vine odata cu separarea inimii si mintii lor.

Energia rebela a acestei lunatii trimite unde de soc in lumea ta? Citeste mai departe pentru a descoperi daca esti unul dintre semnele zodiacale cele mai afectate de luna plina a sturionului.

TAUR

Lucrurile se incing la locul de munca pentru tine, draga Taur. Iar aceasta luna plina va accentua situatia. Foloseste-te de aceasta lunatie ca de un memento pentru a te opri putin, pentru a reflecta si a-ti permite sa te adaptezi obstacolele care ti-au aparut recent in cale. Cu Uranus acasa, in zodiac ta, provocand tot felul de perturbari din 2018 incoace, cuadratura cu Saturn in Varsator ar putea fi o incetinire de ritm binevenita. Ai putea folosi acest moment pentru a face o pauza si a te reconecta cu practicile de baza care iti fac placere.

LEU

Luna plina zguduie sectorul relatiilor tale, draga Leu. Lucrurile pot fi tulburi pe masura ce mergi inainte cu capul limpede si inima deschisa. S-ar putea sa vrei sa linistesti pe cineva drag, dar ramai fidel si nevoilor si dorintelor tale. Este sezonul tau, pana la urma. Deoarece Varsatorul se opune Leului, exista un act de echilibru adus de aceasta lunatie. Leii s-ar putea confrunta cu o dilema intre cap si inima, iar trucul va fi sa crezi ca exista loc pentru a-i onora pe amandoua.

SCORPION

S-ar putea sa simti o lupta intre partea blanda, armonizata emotional din tine si partea care te tine in garda. Cu aceasta lunatie, Scorpionii vor deveni seriosi cand vine vorba de frontul de acasa. Acest lucru ar putea insemna pentru unii cumpararea unei case. Sau recalibrarea granitelor pe care le stabilesc cu membrii familiei, in special cu parintii, pentru altii.

VARSATOR

Aceasta Luna plina iti da puterea sa iti imbratisezi excentricitatile si sa sarbatoresti reperele pe care le-ati trecut in calatoria spre descoperirea de sine, draga Varsator. Continua sa contestesti conventiile si deschide-te emotional. Varsatorii si-au adancit concentrarea in ultimii ani, iar acest moment nu va face exceptie. Aceasta energie nu se va simti atat de rau, ci logic si serios, mai ales in ceea ce priveste modul in care Varsatorul isi face aparitia in lume.

Sursa: Bustle.com

Image by Susan Cipriano from Pixabay

Data articol: 10/08/2022