3 zodii se vor confrunta cu schimbări agresive în timpul Lunii noi în Vărsător din 9 februarie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

3 zodii se vor confrunta cu schimbări agresive în timpul Lunii noi în Vărsător din 9 februarie 2024

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » 3 zodii se vor confrunta cu schimbări agresive în timpul Lunii noi în Vărsător din 9 februarie 2024
schimbări agresive în timpul Lunii noi în Vărsător
Credit foto: Depositphotos.com

Vineri, 9 februarie 2024, ne vom bucura de o frumoasa Lună nouă în Vărsător, și pentru că acest semn este asociat cu șocul, rebeliunea și optimismul pentru viitor, transformările care apar pot fi agresive. În timp ce unii vor vedea partea plină de speranță a acestei lunații, zodiile cele mai afectate de luna nouă din februarie se vor simți tulburate.

La fiecare 29 de zile sau cam asa ceva, luna nouă ne șterge calmul. Această fază lunară determină momente de planificare, odihnă și autoreflecție. De data aceasta, fiecare semn zodiacal se poate aștepta la răsturnări abrupte ale intrigii care răstoarnă totul peste cap. Semnele care vor simți greul Lunii noi din februarie ar putea avea un mare disconfort, deoarece în cele din urmă își renunță la vechile credințe, conexiuni și chiar părți din ei înșiși.

Această lună nouă deschide calea pentru o schimbare atât de necesară în viața ta. Nevoia de schimbare va fi incontestabilă, dar acceptarea acesteia ar putea fi mai complicată. Cu alte cuvinte, dacă vrei ca obiectivele tale viitoare să înflorească, va trebui să-i faci loc – mai ales dacă ești una dintre cele trei zodii care vor simți cel mai mult luna nouă a lunii februarie.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Schimbarea poate fi copleșitoare, dragă Taur, dar există un motiv pentru care ești împins în experiențe noi chiar acum. Luna nouă din Vărsător îți perturbă cariera, potențial punându-ți sarcini noi sau evenimente neașteptate, forțându-te să te gândești la imaginea de ansamblu. Ce spune munca ta despre locul tău în lume?

Lumea Taurului ar putea începe să tremure, dar îi eliberează dintr-o situație care a devenit prea învechită. Dacă te-ai gândit la un curs, un atelier sau o oportunitate de networking legat de carieră, profita acum. Este timpul să abordezi ceea ce este necesar pentru a-ti face viața profesională mai împlinită, chiar dacă asta necesită redirecționare.

Horoscop special: 5 ZODII sub puternica energie a Lunii noi în vizionarul Vărsător. Ce va începe nou în viața lor din 9 februarie 2024

Cea mai norocoasă zi din întreaga luna februarie 2024 pentru fiecare zodie

Din 10 februarie 2024, începe ANUL DRAGOULUI DE LEMN! Schimbări fără precedent pentru cele 12 zodii

Leu (23 iulie – 22 august)

Este rar să nu te simți în centrul atenției, Leu, așa că pregătește-te ca ego-ul tău să aibă un impact uriaș în timpul lunii noi din februarie în Vărsător. Așteaptă-te să te concentrezi asupra oamenilor din jurul tău. Acorda atenție modului în care te-a ajutat să evoluezi și să te adaptezi mediului înconjurător. Leii ar putea simți că altcineva și-a deturnat capacitatea de a păstra controlul și acum sunt jucători în jocul altcuiva.

Nu lua asta personal. Încă ești important. Observând punctele forte și realizările altora, vei fi împins să întrupezi persoana care vrei să devii.

Horoscop special: 5 ZODII sub puternica energie a Lunii noi în vizionarul Vărsător. Ce va începe nou în viața lor din 9 februarie 2024

Cea mai norocoasă zi din întreaga luna februarie 2024 pentru fiecare zodie

Din 10 februarie 2024, începe ANUL DRAGOULUI DE LEMN! Schimbări fără precedent pentru cele 12 zodii

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/02/2024