23 martie 2023. A venit ziua cea mare, după aproape 230 de ani! Transformatorul Pluto intră în nonconformistul Vărsător. NU vom mai trăi o zi ca aceasta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

23 martie 2023. A venit ziua cea mare, după aproape 230 de ani! Transformatorul Pluto intră în nonconformistul Vărsător. NU vom mai trăi o zi ca aceasta

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » 23 martie 2023. A venit ziua cea mare, după aproape 230 de ani! Transformatorul Pluto intră în nonconformistul Vărsător. NU vom mai trăi o zi ca aceasta
Pluto intră în Vărsător
Credit foto: Depositphotos.com

Iată-ne la capătul drumului. Pluto se pregătește să-și încheie călătoria în Capricorn. Pe 23 martie 2023, Pluto intră în Vărsător. Evenimentul este de departe cel mai important tranzit al anului, dacă nu al secolului. Pluto își schimbă semnele doar o dată la 20 de ani în medie, așa că atunci când se mută într-un semn diferit, va începe să activeze o zonă complet diferită a diagramei tale. Impactul va fi destul de dramatic.

Pluto va petrece, pentru început, doar 3 luni în Vărsător în 2023, dar asta este suficient pentru a ne da o mostră a ceea ce urmează să întâmple în următorii 20 de ani din viața noastră.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Energetica lui Pluto

Pluto este planeta transformării profunde. Ea guvernează ciclurile morții și renașterii. Energia sa este combustibilul care ajută focul pentru a distruge și combustibilul care ajută cenușa să se transforme în ceva nou.

Pluto este subconștientul nostru, scheletele din dulap, lucrurile pe care le-am măturat sub covor. Pluto este 3 dimineața când ești singur și lumea este liniștită.

Pluto reprezintă dorințele noastre cele mai profunde, temerile noastre cele mai profunde și programarea noastră subconștientă cea mai profundă. Pluto lucrează în fundalul vieții noastre, mișcându-ne prin cicluri constante de moarte și renaștere până când suntem transformați în potențialul nostru maxim. Cât de mult îi permitem să-și facă magia depinde de noi și de nivelul nostru de conștiință.

Pluto stârnește subiecte despre moarte și renaștere, ghidându-ne să ne simțim confortabil cu renunțarea, pierderea și transformarea care are loc prin toate acestea.

Moartea poate fi un subiect de confruntare pentru aproape toți dintre noi, fie că vorbim despre ea la figurat sau la propriu. Dar atunci când Pluto este activat, când Pluto este trezit în viețile noastre, deseori aduce ceva la final.

Pluto ne ghidează, de asemenea, unde se află puterea și poate ajuta la transformarea și schimbarea dinamicii puterii atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv. De fapt, schimbarea semnelor Pluto poate expune locurile în care puterea a fost abuzată și poate aduce o schimbare în putere.

Pluto se mută din Capricorn în Vărsător

Pluto se află în Capricorn din Ianuarie 2008, dar acum, pe 23 Martie 2023, se va muta în Vărsător pentru prima dată în peste 200 de ani.

Pluto va dansa între Capricorn și Vărsător până pe 19 Noiembrie 2024, când se va muta în siguranță în Vărsător până în Martie 2043.

Pe măsură ce Pluto a călătorit prin Capricorn, a lucrat pentru a expune și a transforma problemele legate de afaceri mari, materialism, sectorul financiar și legile și reglementările.

Acum că se mută în Vărsător, vom vedea expunerea și transformarea în domenii legate de tehnologie, AI, comunitate, umanitarism și „popor”.

Poate că una dintre cele mai mari schimbări pe care se așteaptă să le vedem odată cu trecerea lui Pluto de la Capricorn la Vărsător este trecerea puterii de la structurile ierarhale de sus în jos (Capricorn) la mai multă putere condusă de comunitate și oameni (Vărsător).

Pluto revine în Vărsător după 236 de ani. Ne ”invinge” inteligența artificială?

Pluto în Vărsător

La nivel personal, Pluto activează o transformare într-un anumit domeniu al vieții noastre. Această zonă va depinde de propria hartă natală, dar Pluto aduce adesea energia obsesiei, dependenței, renunțării, perderii, morții, renașterii, transformării, secretele expuse, chestionarea vieții și a scopului vieții, luptele pentru putere, a fi într-o poziție de putere mai mare, interes pentru tabu și intensitate.

Dacă îți cunoști graficul, poți căuta pentru a vedea prin ce casă se va mișca Pluto în timp ce călătorește prin Vărsător. Dar dacă nu îți cunoști diagrama, acordă atenție unde îți pot apărea aceste teme, deoarece este probabil să fie opera lui Pluto.

Reține totuși, deoarece Pluto tinde să ne afecteze la un astfel de nivel subconștient, de multe ori doar atunci când Pluto și-a încheiat călătoria prin zodiac, suntem cu adevărat capabili să identificăm prin ce lecții și transformări încerca să ne ghideze.

La nivel colectiv, Pluto în Vărsător va aduce probabil transformări legate de utilizarea tehnologiei și a inteligenței artificiale, relația noastră cu comunitatea, obiectivele, visele noastre și libertatea. Pluto în Vărsător poate instiga, de asemenea, un impuls mai mare către autenticitate.

Indiferent de transformările pe care le experimentăm atât la nivel personal, cât și la nivel colectiv, sunt acolo pentru a ne transforma într-o versiune mai profundă și mai trezită a adevăratului nostru sine. Transformările sunt acolo pentru a lua o zonă a vieții noastre care este ascunsă, neexaminată și nevăzută, pentru a o expune într-un fel, astfel încât să putem transcende și evolua.

Pluto în Vărsător 2023-2044. Tranzit planetar de 20 de ani. Ce impact are asupra noastră planeta morții și a renașterii

sursa: foreverconscious.com

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 22/03/2023