Shop
Ultimele 100 de articole

Valentine’s Day

18 februarie 2012, , Vizualizări: 31

Din ce in ce mai des in ultimii ani auzim de ziua indragostitilor, toata lumea o sarbatoreste, cu mic cu mare pe 14 februarie.
Nu pot spune ca nu imi place sau ca am ceva impotriva, chiar si eu ii spun sotului La multi ani de ziua aceasta insa stau si ma intreb de ce noua, romanilor ne place sa copiem ce vedem la altii pe afara? Oare nu ar fi mai bine sa fim autentici? De ce nu sarbatorim Dragobetele? Este o sarbatoare romaneasca, este ziua indragostitilor la romani… suna mai bine Valentine’day decat Dragobete?
mi se pare ca noua romanilor ne place sa copiem cam tot ce vedema la televizor, la straini; copiem Haloween, copiem ziua indragostitilor….urmeaza, banuiesc ziua Recunostintei si St Patrik’day, nu?
O mare parte din vina o atribui mediei, daca nu ar mediatiza ata de mult 14 februarie poate am invata si noi romanii sa fim autentici
Sunt curioasa daca de Dragobete va fi ata de mediatizata ziua, daca vor exista concursuri cu indragostiti, daca vor fi organizate spectacole sau daca macar va fi amintita ziua la radio sau Tv

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu