USTUROIUL,CALITATI DE ANTIBIOTIC - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

USTUROIUL,CALITATI DE ANTIBIOTIC

Sfatulparintilor » Blogul tău » USTUROIUL,CALITATI DE ANTIBIOTIC

CONSTRUCTORII DE PIRAMIDE DIN EGIPTUL ANTIC CONSUMAU USTUROI,CEAPA SI RIDICHII PENTRU PREVENIREA BOLILOR CONTAGIOASE.DE ASEMENEA,LEGIUNILE ROMANE FOLOSEAU CANTITATI INSEMNATE DE USTUROI IN ALIMENTATIE.IN ACELE VREMURI USTUROIUL ERA RECOMANDAT IN TRATAREA A PESTE 60 DE BOLI.INTRODUCEREA CU REGULARITATE A USTUROIULUI SI A CEPEI IN ALIMENTATIE CONTRIBUIE LA ASIGURAREA BUNEI FUNCTIONARI A ORGANELOR TUBULUI DIGESTIV,LA CONSOLIDAREA REZISTENTEI FATA DE AGRESIUNI MICROBIENE SI VIROTICE,LA REGENERAREA NORMALA A DERMEI SI LA MENTINEREA TENULUI FRUMOS.PRINCIPALUL COMPONENT AL USTUROIULUI ESTE ALICINA,SUBSTANTA CU UN PUTERNIC EFECT ANTIBIOTIC.ACEST COMPUS REZULTA IN URMA ACTIUNII UNEI ENZIME-ALINAZA-ASUPRA ALINEI DIN COMPOZITIA PLANTEI.ESTE DE REMARCAT SI CONTINUTUL APRECIABIL DE SELENIU.USTUROIUL ESTE UN VERMIFID,FORTIFIANT,LAXATIV,DIURETIC,ANTISEPTIC,BACTERICID,REZOLUTIV,EXPECTORANT,FEBRIFUG,TONIC MUSCULAR,HIPOTENSOR,ANTIREUMATISMAL,ANTIASMATIC,DETOXIFIANT,SUDORIFIC,ARE EFECT ANTIHELMINTIC SI ANTICARCINOGENETIC,FIIND SI AFRODISIAC.

CONTINE VITAMINELE B1 SI C,PRECUM SI O SERIE DE ELEMENTE CA:BROM,COBALT,IOD,MAGNEZIU,SILICIU SI ZINC.

Data articol: 27/10/2011