Uluitor! Cum sa te vindeci vorbind cu corpul tau - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Uluitor! Cum sa te vindeci vorbind cu corpul tau

Sfatulparintilor » vitrina » Uluitor! Cum sa te vindeci vorbind cu corpul tau
vindecare dinamica - vindecare corp - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fantasy-3361332_1920

Fiecare parte a corpului nostru are propriul suflet si propria constiinta. O femeie este cea care si-a propus sa descopere abilitatea irganismului se a se vindeca singur.

Insa multi oameni se intreaba daca organismul ii poate auzi cu adevarat. Daca coopereaza cu ei pentru a sprijina procesul de vindecare. Asa ca Therese Wade a descis sa puna la incercare capacitatea de vindecare a propriului corp. Suferea de durere cronica.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Iata povestea ei.

 

Calea catre libertate

Intr-o seara, imediat dupa ce a intrat intr-o stare profunda de meditatie, a decis sa-si implice organismul intr-o conversatie incarcata cu sperata. Insa nu stia la ce sa se astepte.

Insa dupa numai o ora ceva surprinzator s-a intamplat. Tesuturile sale i-au raspuns, au inceput sa se intinda si sa se contracte.

Chiar si nervii au inceput sa pulseze, si apoi muschii au inceput sa se flexeze, iar ea nu avea niciun control constient asupra a ceea ce se intampla.

Mai mult, pe masura ce continua sa mediteze, unul dintre muschii gambei, care era paralizat de o afectiune neropatica, a inceput sa functioneze din nou.

Era ca si cum ar fi primit impulsuri electrice in intreg corpul. In cele din urma Therese Wade s-a vindecat.

 

 

Cum poti atinge Vindecarea Dinamica

Primul lucru pe care il ai de facut pentru a obtine vindecarea dinamica este sa meditezi. Trebuie sa meditezi regulat pentru a invata creierul sa intre in starea alfa si teta. Doar cand te afli in aceste stari mentale poti comunica cu organismul fizic si cu mintea constienta.

Odata ce ai stabilit comunicarea, exista trei pasi majori pe care trebuie sa ii urmezi.

­- Intelege-ti corpul si emotiile si abordeaza-le cu compasiune.

– Angajeaza-te intr-o conversatie mentala cu corpul tau si impartaseste-i dorinta ca voi doi sa cooperati.. In acest fel, vei construi incredere si, apoi, vei depasi problemele.

– In timpul conversatiei foloseste cuvinte si ganduri care provoaca emotii intense.

Potrivit Theresei Wade acesti pasi sunt cruciali pentru atingerea vindecarii dinamice.

 

 

Puterea Intentiei Umane

Cleve Backster a studiat biocomunicarea celulelor umane, animale si ale plantelor. S-a aplecat asupra acestui subiect aproape 40 de ani si a descoperit un set de factori foarte similari.

El s-a referit la acesti factori ca la spontaneitate, intentie reala si aliniere.

In 1966 el a inceput sa monitorizeze cu un poligraf, o planta dracena. Backster i-a fixat electrozii pe frunze si a inceput sa se gandesca la o modalitate de a induce electricitatea in planta.

Brusc, si-a imaginat planta in flacari. In acelasi timp, acul poligrafului a inceput sa se miste.

Cu alte cuvinte, planta a detectat, cumva, forta intentiei umane.

 

 

In momentul in care omul de stiinta a asezat cateva bete de chibrit langa planta, actul poligrafului a arata un nivel de reactie ridicat din partea acesteia. Dupa ce Backster a luat betele de chibrit, acul poligrafului a ramas nemiscat. Dupa ce a incercat sa repete testul, nu s-a mai inregistrat nicio reactie.

Acest lucru a demonstrat ca planta a facut diferenta dintre o intentie reala si una artificiala.

Mai mult, cercetatorul a descoperit ca plantele raspund atat la emotiile pozitive cat si la cele negative.

 

 

Ce se poate spune despre constiinta?

Backster a descoperit ca este nevoie de emotii spontane pentru a strani o reactrie electrica in celule.

Potrivit mai multor studii ale sale, exista o corelatie puternica intre reactiile electrice ale celulelor si evenimentele stresante.

De fapt, el sustine ca celulele umane dau puternice semnale de constiinta.

 

Abilitatea de vindecare

Toate studiile lui Backster s-au facut cu radiatie electromagnetica. Acestea sunt energiile obisnuite folosite pentru transmiterea informatiilor.

De vreme ce celulele se comporta ca si cum nu ar fi acolo, iar potrivit lui Backster comunicarea are loc prin intermediul unui camp necunoscut inca de stiinta conventionala.

Unii cercetatori cred ca dezvoltarea fizicii cuantice poate face ca in viitor sa poata fi identificat acest camp, care le permite toate fiintelor sa comunice via intentia emotionala.

Mai mult, inlantuirea cuantica este un proces prin care doua particule de materie care au interactionat in trecut se comporta ca si cum ar fi inca conectate desi se aflau la distanta de mii de kilometri una de cealalta. De fapt particulele se comporta si acum ca si cum ar fi conectate.

Cercetarile lui Backster au demonstrat ca toata natura este interdependenta.

Cele mai recente studii au demonstrat ceea ce culturile antice au inteles mereu: ca exista o interconexiune intre toate fiintele vii si ca exista un camp universal care sustine toate formele de viata.

 

 

 

Sursa: realpositiveexperience.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 13/05/2018