Shop
Ultimele 100 de articole

telefoanele mobile

17 iunie 2012, , Vizualizări: 105

Este de rau , dar…. sunt la indemana si ….la purtator…
Dr. Călin Mărginean – un punct de vedere
IRADIAZA SAU NU IRADIAZA TELEFOANELE MOBILE?

Nu vreau să mă înţelegi greşit, drept pentru care vreau să îţi explic motivul pentru care EXTREM DE RAR caut să vorbesc la telefonul mobil (TM) ! Astfel – mie-mi sună foarte frecvent TM, fiind căutat de numeroase persoane
– sînt şi medic specialist de medicina muncii, iar ca specialist şi în igiena radiaţiilor pot să vă spun că iradierea prin telefonul mobil este cruntă, iar pentru un pacient cu cancer este total indezirabilă !

Caz concret :
– cînd eu te apelez să zicem pe tine utilizînd TM, acesta emite între 1,9 – 3 GHz (Giga-Hertzi) ca să conecteze antena de telefonie mobilă, iar aceasta pe tine. 1,9 – 3 GHz înseamnă că TM emite între…1.900.000.000 si 3.000.000.000 de vibraţii pe… secundă, vibraţii care trec prin fiecare celulă a corpului meu, dar mai ales a capului /craniului / creierului..etc!
– dacă fac cum e corect şi te contactez corect, pot reduce iradierea cu 50%. Dar tot este ENORMA ! Ce înseamnă asta ? Ţin TM în mână, la distanţă de corp, cu mâna întinsă şi când am văzut că ai răspuns, ABIA ATUNCI îl pun la ureche !
– însă DACĂ îl ţin la ureche să ţârâie pînă când tu răspunzi, îmi „prăjesc” efectiv creierul !!!
– pe de altă parte să presupunem că eu te apelez pe tine şi DUPĂ CE ai răspuns, ABIA ATUNCI am pus TM la ureche. NU UITA că bolta craniană (adică oasele parietale şi temporale) au o formă de… antenă parabolică, care concentrează undele în baza gâtului (adică în glanda tiroidă), în sâni şi în vârful plămânilor = zonele cele mai afectate DUPĂ creier !
– invers : mă suni tu pe mine ! Eu, ca bărbat ţin TM în buzunarul de la pantaloni.
Să presupunem că merg pe lângă o şosea cu trafic intens şi nu aud TM care începe să-mi sune, ci îmi dau seama că o face, datorită faptului că l-am pus şi pe vibraţii.

Pâna îl aud, duc mâna la buzunar, îl scot şi îl duc la ureche, TOATĂ zona bazinului meu a fost iradiată drastic ! Aşa azi, mîine, 10 ani…!!!
– SĂ NU CUMVA să uiţi că iradierea este CUMULATIVĂ, deci se ÎNSUMEAZĂ orice doză „încasată” !!!
– da, TM obişnuite iradiază zdravăn, însă şi mai zdravăn iradiază TM cu internet pe ele (cele sofisticate şi „cu pretenţii”), dar cel mai mult iradiaza stick-urile („wirelles”) de conectare la internet prin unde !!!

– avînd în vedere cele de mai sus, plus faptul că persoanele mai mici de 18 ani sunt cu atît mai vulnerabile iradierii, cu cît vîrsta e mai mică, ar fi bine ca cei mici să nu aibă acces la TM, sau să-l utilizeze cît mai rar.
Frecvenţa cancerelor cerebrale în România este într-o drastică creştere şi mai ales la copii. Oare este întîmplător ???
…drept pentru care în ceea ce mă priveşte NU sînt paranoic (părerea mea !), dar caut din răsputeri să mă protejez la rându-mi în faţa iradierii produsă de TM, ca să NU fac la rîndu-mi cancer !!!… din această cauză, de regulă, păstrez legătura directă cu cei care mă caută pe această cale !
Îţi doresc numai bine şi sănătate

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu