Shop
Ultimele 100 de articole

Povestiri crestine

01 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

Dragii mei sunt sigura ca macar odata ati citit sau auzit aceste randuri;azi , intamplator am dat iar de ele..vi le transcriu si voua,cu mare drag!

Visul

Am avut un vis in noaptea deCraciun.

Mergeam pe o plaja, iar Domnul pasea alaturi de mine, Pasii se imprimau pe nisip. lasad o urma dubla:a mea , cealalta a Lui. Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezinta o zi din viata mea.M-am oprit ca sa privesc in urma si am vazut toti pasii care se pierdeau in departatre, dar am observat ca in anumite locuri , in loc de doua urme, nu mai era decat un singura, Ce surpriza! Locurile in care nu se vedea decat o singura urma, corespundeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele:zile de neliniste si de rea vointa, zile de egoism sau de nesuportat. Si atunci intorcandu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez:

'Totusi, ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce nu ti-a tinut promisiunea? De ce m-ai lasat singur in cele mai grele momente din viata mea, in zilele cand aveam cea mai mare nevoie de Tine?"

Iar Domnul mi-a spus:

"Dragul meu, in zilele in care n-ai vazut decat o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-ai purtat in brate"

Sper sa va placa ceea ce am scris eu aici.

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu