ORIGINAR DIN ZONA MEDITERANEEANA,PASTARNACUL ESTE FOLOSIT IN ALIMENTATIE INCA DIN CELE MAI VECHI TIMPURI.PASTARNACUL ESTE O SURSA BUNA DE POTASIU,CALCIU,MAGNEZIU,FIER,IOD,FIBRE ALIMENTARE,VITAMINA C, VITAMINA K, ACI FOLIC.NUTRITIONISTI SUNT DE PARERE CA ESTE FOARTE BUN IN SEZONUL RECE,DEOARECE CONTINE SUBSTANTE CU EFECT BENEFIC IN TRATAREA VIROZELOR SI A INFECTIILOR RESPIRATORII SI IN REDUCERE FEBREI.DE ASEMENEA,SE SPUNE CA AJUTA LA STIMULAREA APETITULUI COPIILOR.LA PPRIMA VEDERE,PASTARNACUL ARATA CA UN MORCOV ALB SAU CA O RADACINA DE PATRUNJEL,INSA CU O AROMA DULCEAGA SI DELICATA.PASTARNACUL ESTE RECOMANDAT IN DIETA BEBELUSILOR INCA DIN PRIMELE ETAPE ALE DIVERSIFICARII. CELE MAI BUNE SUNT RADACINILE TINERE,CACI NU SUNT ATOASE.
Cum poate fiecare ZODIE sa atragă mai mulți BANI? Iată cel mai eficient mod!