Shop
Ultimele 100 de articole

OAMENI NOI Vs. OAMENI VECHI

18 martie 2011, , Vizualizări: ...

 

Timpul trece peste noi fara sa ne dam seama, sau pe langa noi. 🙂   Traim clipa, ziua, saptamana , luna si anii , cunoastem oameni noi, ne imprietenim, traim cu ei..si din anumite motive drumurile noastre se despart la un moment dat. – devin oameni vechi (asa le spun eu) -.Cu totii am trait aceste momente…Bucuria reintalnirii unei persoane din trecutul nostru , fie ca am cunoscut-o foarte bine sau doar putin “salut – salut…ce faci?” este bine venita si iti da asa o stare de bine, de optimist …etc.

Mi s-a intamplat ieri cand..ma sunat un curier “Alo!….”. Ne intalnim in fata blocului si vad o fata cunoscuta.”Cine stie?imi pare cunoscut pentru ca este din oras’(imi zic)….Completez un process verbal , la care imi spune  el: “te cunosc de undeva parca –ai terminat Facultatea de Stiinte?”—si atunci imi cade fisa: Exact de acolo te stiu J). A fost asa un moment placut…era un om cu care nu prea am intrat in contact , dar ne stiam ..doar am fost colegi de facultate…”Ce mica e lumea !”-a zis el  – “si ce au mai trecut anii “- zic eu J)

Cu toate ca acum avem perieteni noi, amici noi…nu se stie niciodata cand “oameni vechi” revin si pentru moment ne binedispun pentru toata ziua .

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu