Shop
Ultimele 100 de articole

Machiaj in functie de forma ochilor

04 ianuarie 2011, , Vizualizări: 177

Femeile sunt unice si frumoase, insa niciuna nu este perfecta! Din fericire, micile imperfectiuni pot fi usor corectate prin machiaj si pot fi transformate in avantaje!

Fiecare femeie ar trebui sa stie cum sa aplice machiajul in asa fel incat sa isi sublinieze frumusetea naturala si sa isi ascunda micile defecte. In functie de forma ochilor, pentru fiecare dintre noi exista un alt tip de machiaj si diferite palete de culori ce trebuie aplicate.

Machiaj pentru ochi adanciti 

Daca ai ochii adanciti, alege nuante luminoase si sidefate, pentru ca ochii tai sa para mai mari. Aplica fardul de pleoape dinspre coltul interior spre cel exterior si depaseste un pic linia. Trebuie sa folosesti regulat crema pentru ochi si anti-cearcane. Pentru tine, e recomandat sa nu abuzezi de eyeliner – cat mai putin, daca nu deloc! Iar rimelul, de preferat sa fie maro.

Machiaj pentru ochi departati 

 

Poti reduce vizual diferenta dintre ochi, daca aplici o nuanta deschisa de fard dinspre coltul exterior al ochiului inspre mijloc pleoapei. Foloseste apoi o nuanta mai inchisa pentru coltul interior si mijlocul pleoapei. Fardeaza cu un creion dermatograf intr-o nuanta inchisa interiorul pleoapei inferioare.

Machiaj pentru ochi apropiati

Aplica putin corector in coltul interior al ochilor. Cu un eyeliner, trage o linie fina pe pleoapele superioare, mai groasa inspre exterior. Pasul urmator este sa aplici un strat subtire de fard in nuanta deschisa dinspre coltul interior inspre coltul exterior al pleoapei; pentru coltul exterior, e nevoie de un fard in culori mai inchise. La mijlocul pleoapei, amesteca cele doua tonuri de fard. Foloseste mascara mai mult pentru genele dinspre coltul exterior.

Machiaj pentru ochi lasati 

Aplica creion dermatograf pe linia superioara a pleoapei, fara sa o depasesti. Insista cu fardul la colturile exterioare ale ochiului si joaca-te cu diverse nuante. Rimelul trebuie aplicat mai mult spre exterior, pentru a “ridica” ochii lasati.

Machiaj pentru ochi asiatici 

 

Nuante luminoase pe pleoapa, creion inchis pentru conturul liniei superioare si inferioare (dar acolo linia trebuie sa fie mai finuta). Pentru a face ochii sa para mai mari, foloseste fard maro pentru pleoape si apoi mascara.

Trucuri pentru a face ochii sa para mai mari!

Nuantele inchise fac ochiul sa para mai mic, mai adancit, in timp ce nuantele deschise ii fac sa para mai mari, mai luminosi. Fardurile de pleoape se aplica, de regula, dupa creionul pentru contur, apoi se foloseste rimelul. Daca nu vrei ca ochii tai sa para mici-mici, atunci nu folosi eyeliner pentru linia interioara a pleoapelor inferioare.

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu