Shop
Ultimele 100 de articole

In ce lume ne crestem copiii!

24 martie 2011, , Vizualizări: ...

Recunosc! Mi-am coborat standardele de consumator TV atat de mult, incat mi-e rusine!

Ieri, miercuri, 23 martie si alaltaieri m-am uitat la emisiunea lui Marutza, sa vad ce s-a mai intamplat cu Pepe si Oana.

Si ce-am vazut?

Un apartament superkitschos, imbracat in oglinzi de sus pana jos (chiar si in spatele caloriferelor), cu tavan negru si mocheta alba, importata dinj Italia, pe care se cearta amandoi. I-am dat dreptate lui Pepe, ca omul a muncit, a cantat, a prezentat emisiuni TV, a avut (sau mai are?!) restaurant, deci a castigat ceva parale pe care i-a investit in caminul conjugal, asa cum l-a taiat capul.

Consoarta dumisale nu stiu din ce traieste, ca in afara de o tentativa de piesa "asa zis" muzicala si certuri mahalagesti cu oricine o calca pe codita, altceva n-a produs. A! Ba da, uitasem! Un rol "foarte ofertant", negativ, in prima telenovela romaneasca, stiti voi, aia cu "Nmai iubirea, doar iubirea…" cum canta fostul sot pe generic.

Draga de ea, nu m-a dezamagit! A ramas aceeasi magalagioaca de la gura Ferentarilor, fidela primei impresii pe care mi-a creat-o. Ca sa nu-si dezamageasca "fanii", in puterea noptii a descins la caminul conjugal, flancata de paparazzi si politisti, si a golit apartamentul mentionat anterior – dovada imaginile transmise in direct de d-l Marutza.

Cand a inceput razboiul dumisale cu mama ce a adus-o pe lume doar ca sa-i rapeasca mostenirea optsprezece ani mai tarziu, razboi transmis non stop la TV pe stiti voi ce canal, am hotarat ca nu ma mai intereseaza personajul.

Pana alaltaieri.

Dar promit solemn ca nu mai urmaresc subiectul.

Am vrut doar sa-mi pun mainile-n cap si sa "urlu" pe aceasta pagina:

DOAMNE, IN CE LUME NE CRESTEM COPIII? DE CE SA MAI DAM DRUMUL LA TV?

HAI SA NE INTOARCEM LA CANALUL MINIMAX.

PUNCT.

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu