Shop
Ultimele 100 de articole

In anul ce abia a venit….

03 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

Sarbatorile de iarna,cu mirosul lor de trandafiri moldovenesti, cei mai iuti cu putinta,sa mearga vinul,cu turtele din Ajunul Craciunului, cu bradul proaspat, nins de zapada si de vacanta ma fac sa mai uit de griji. Imi plac agitatia de pe strazi, colindele,chiar si pocnitorile(ce-i drept mai putine anul acesta)!

Imi place graba cu care intampinam anul ce vine, ca pe un nou-nascut, mult asteptat si dorit;ne simtim in fiecare an din nou copii cu sufletul tremurand langa brad, sa aflam daca Mosul , dupa standardele lui inalte ne-a considerat destul de cuminti, in anul ce a trecut.

Ne dorim pentru anul ce vine realizari multe, succese cu carul, noroc si sanatate, belsug in case.Dar nu privim niciodata inapoi sa vedem realizarile noastre sa ne vedem greselile;nu ne recunoastem erorile , nu ne vindecam ranile, le acoperim doar cu zapada proaspata sau mai rau artificiala.Ar fi bine sa ne tragem un pic de urechi ,sa bagam la cap unde am gresit si de ce;doar asa putem sa trecem mai departe fara a uita insa ceea ce n-am facut asa cum ar fi trebuit, Sa facem toate lucrurile cu simt de raspundere, sa incercam sa nu deranjam prea mult pe altii, sa ajutam acolo unde putem! Sa fim mai buni !

Doar asa putem bea o cupa de sampanie cu sufletul usor, izbavit de pacate, asteptand cu inima larga surprizele pe care ni le rezerva anul ce abia a sosit!

La multi ani!

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu