Shop
Ultimele 100 de articole

Efectele miraculoase ale sucului de graviola pentru sanatatea ta

10 decembrie 2013, , Vizualizări:
Graviola

Graviola este fructul tepos, verde, al copacului Guanabana, originar din America Centrala si de Sud. Sursa bogata de vitamine C, B, fibre, graviola contine 82 de substante chimice acetogenine diferite care ofera un sprijin substantial in intarirea sistemului imunitar, in mentinerea unei stari excelente de sanatate, dar si in ameliorarea si vindecarea multor afectiuni.

 

Substantele acetogenine din planta au efecte antitumorale.Acetogenii au remarcabile calitati de a bloca procesele enzimatice care au loc numai in membrana celulelor cancerigene. Aceasta substanta este otravitoare doar pentru celulele cancerigene, nu si pentru cele sanatoase.

 

Graviola este  agent anti-microbian cu un spectru larg este recomandat impotriva infectiilor bacteriene si fungice, este eficient impotriva parazitilor interni si viermi, regleaza tensiunea arteriala, este antidepresiv, combate stresul si tulburarile nervoase, inhiba virusul de hepatita B si cancerul hepatic, calmeaza durerile.

 
Efectele benefice ale extractului pur de graviola sunt multiple:

 

Proprietati si actiuni ale sucului de graviola:
·         antibacterian
·         antihelmintic
·         anticanceros
·         anticonvulsivant
·         antidepresiv
·         antifungic
·         antimicrobian
·         antineoplasmic
·         antiparazitic
·         antispasmic
·         antitumoral
·         antiviral
·         astringent
·         depresant cardiac, citotoxic, febrifug
·         hipotensiv, sedativ, stimulent digestiv
·         vasodilatator, vermifug

 

 

Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America a efectuat experimente timp de 20 ani. Ce au relevat aceste teste? Substantele active indentifica si distrug celulele maligne, in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si pancreatic. Substantele active s-au dovedit a fi de 10.000 ori mai puternice decat Adriamycin, un  medicament frecvent utilizat in chimioterapie. Mai mult, spre deosebire de chimioterapie compusul extras din Graviola  distruge selectiv numai celulele canceroase, fara a afecta celulele sanatoase.

 

suc de graviola

Produsul este ambalat in sticle de 500 ml obtinut 100% din fruct pur pasat, fara seminte, decojit. Nu are adaos de apa fiind foarte gros, aproape ca un piure. Produs pasteurizat si nu contine conservanti de niciun fel. Terenul culturilor de graviola este testat periodic sa nu contina urme de pesticide si insecticide pentru mentinerea calitatii ridicate a produsului. Pentru obtinerea juiceului 100 % pur, fructele sunt recoltate manual, selectate cu atentie, spalate, curatate prin peeling, eliminarea tulpinii si bazei. Din acestea se obtine prin sfaramare si amestecare o pasta care urmeaza a fi racita si imbuteliata pasteurizat si aseptic.

 

* Aceste informatii nu se substituie consultului medical de specialitate

 

Pentru cei interesati sa comande sucul de graviola, va rugam sa contactati pe dna Viorica Tutuianu la mail vioricadiamond@gmail.com sau la telefon 0723.261.796, specificand ca ati citit articolul pe Sfatulparintilor.ro.

 

Pentru cei interesati de produsul Graviola sub forma de capsule (90 capsule la pretul de 184 lei), puteti procura din Bucuresti, Plafarul Orizont (din incinta frizeriei) sau la telefon 0722.650.925.

 

 

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu