Shop
Ultimele 100 de articole

DE SASE ORI MAMA

29 noiembrie 2010, , Vizualizări: ...

                        De 6 ori mama

 

 

    O poveste de viata ce merita impartasita tuturor  mamicilor dar si femeilor.

    La 44 ani am ramas singura cu 6 copii pe care ii cresc ,ii educ si ii indrum in viata.Dumnezeu m-a inzestrat cu cei 6 ingeri cum ii numeste eu.Copii din 2 casatorii terminate poate inainte de termen.Primul sot a murit in timp ce dormea iar al doilea a decedat dupa un lesin ,fara a avea vreo problema de sanatate.Doua palme grele ale vietii pe care le-am primit si am avut puterea sa merg mai departe.Dupa fiecare copil pe care il nasteam eram judecata pentru ca nu toti ma intelegeau de ce mai vroiam si alt si alt copil.Dar anii au trecut si fiecare sarcina a avut problemele ei care s-au solutionat cu bine.Poate ca toate acestea s-au intamplat datorita unei sarcini pe care am pierdut-o pe cand aveam numai 18 ani.Daca m-ti auzi cum ma mandresc cu cele 6 odrasle ,sigur vi le-ati dori sa le aveti acasa. Fata cea mare,casatorita ,cu o familie fericita si mama la randul ei,cu facultate,profesoara,nick-ajutorul mamei de nadejde, studenta cu bursa de merit la facultatea de geografie, fotbalistul –premiant in fiecare an,  matematicianul casei si  papusa  care nu se deslipeste de fusta mamei.

     Dupa pierderea primului sot aveam o speranta ca voi gasi un tata potrivit celor doi copii pe care ii aveam atunci ,acum ,dupa pierderea celui de-al doilea am inteles care imi este menirea: sa imi cresc singura copiii!

     Din chipul trecut de atata munca si suferinta se vad doar ochii sclipind la bucuria cand toti copiii se aduna la un loc .Fiecare cu zambetul lui,cu glasul lui,fiecare striga “mama”. ei bine, de foarte multe ori se aude strigand “mama”! mama gateste, spala, ii ajuta la teme,ii educa, ingrijeste casa si gradina.La sfarsitul zilei toata munca se simte si accentueaza problemele de sanatate,pentru ca sunt  bolnava.Coloana are nevoie de o interventie chirurgicala.Nu ma vait ci doar ma rog la Dumnezeu sa ma tina in putere sa ma pot bucura de realizarile copiilor,de cei 6 ingerasi care pasesc ca un exemplu bun in societate.

   Daca vi se pare o poveste trista sa stiti ca nu este deloc asa pentru ca la baza ei sta fericirea deplina a unei mame .O mama de 6 ori !

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu