Shop
Ultimele 100 de articole

Cum treci peste momentele dureroase

11 ianuarie 2011, , Vizualizări: 89

Nu toţi bărbaţii sunt la fel, precum şi fulgii de zăpadă nu seamănă între ei, însă o parte din ei au un „dar” aparte de a răni sufletele partenerelor fără pic de responsabilitate. 

Ai avut vreodată o relaţie care să-ţi lase un gust atât de amar încât să te facă să nu mai ai încredere în bărbaţi sau să nu mai speri în acel tip de relaţie cu final fericit? Fie că ai trecut sau nu printr-o astfel de situaţie, este bine să-ţi păstrezi mereu o portiţă deschisă către posibilitatea de a trece prin clipe greu de suportat. Îţi prezint cele mai dureroase greşeli pe care le poate face un bărbat cât timp este implicat într-o relaţie sau după ce aceasta s-a încheiat. Fii cu ochii în patru şi încearcă si ai mereu un plan de rezervă pentru neprevăzut!

Când doi oameni se iubesc, încearcă să-şi rezolve singuri problemele şi nu caută în altă parte alinare sau lucrurile pe care nu le găsesc în partenerul de viaţă. Este un semn de respect faţă de celălalt să îl accepţi aşa cum este şi să eviţi tentaţiile. Dar de cele mai multe ori acest lucru nu se întâmplă şi soţul sau prietenul tău are tendinţa să se simtă în continuare dorit de femei şi să încerce să le capteze atenţia. Este bine să discuţi din start cu partenerul tău şi să-i explici că ţii mult ca el să-ţi fie fidel şi că vei încerca, la rându-ţi, să faci acest lucru. Dacă simţi ceva în neregulă sau ai dovezi clare că mai are pe altcineva, trebuie să iei măsuri de urgenţă. De cele mai multe ori, o a doua şansă nu rezolvă lucrurile.
 

Loading...
Organic India
Disney
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu