Shop
Ultimele 100 de articole

Bilant 2010

11 decembrie 2010, , Vizualizări: 37

Anul 2010 Bilant. Sa o luam cu inceputul.Si anul acesta ca si in 2009 am crescut un copil frumos,sanatos care este realizarea mea cea mai mare.Chiar m-am intanlit cu o cunostita dupa 2 ani si ma intrebat ce am mai realizat intre timp si i-am spus foarte mandra:"Am o fetita,ea e cea mai mare realizare a mea"! Deci Elina este realizarea care a continuat si in 2010.Apoi am reusit sa depasesc granita tarii si am ajuns tocmai in frumoasa insula Sicilia,nu la distractie cum s-ar fi gandit oricine,ci la munca,dar asta conteaza mai putin,mi-am cunoscut mai bine soacra si am vazut locuri impresionante.Nu puteam refuza asa ceva. M-am intors acasa si am "rupt turta" Elinei care si-a ales de pe tava banuti niste aur si niste machiaje,o sa am o domnisoara foarte cocheta.

 Realizari multe nu au fost dar m-au facut sa fiu implinita.Cea mai mare si mai mare realizare e ca am ramas o familie in pofida problemelor si necazurilor.
  Acum sa trecem la faptele bune,nu prea e frumos sa ne laudam cu ele,dar daca insistati…am ajutat o persoana in perioada cand eram in Sicilia,trebuia sa doarma afara si noi l-am gazduit cateva zile peste noapte,in urma cu doua saptamani am trimis jucarii pentru copilasii de la o gradinita din Cluj si alte maruntisuri care te fac sa te simti mai bun,cate o mica atentie sau altele.
 Craciun Fericit tuturor!

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu