Shop
Ultimele 100 de articole

Autism

14 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

 

Introducere – Autism

Autismul este o tulburare de dezvoltare a creierului caracterizată prin tulburări de interacţiune socială şi de comunicare, precum şi de comportament cu accesul restricţionat şi repetitiv. Aceste semne încep de la virsta de 3 ani. Autismul implică multe părţi ale creierului. Copilul de la virsta de 3 ani nu este bine de intäles.

Nu există nici un remediu pentru autism. Principalele obiective ale tratamentului sunt de a reduce deficitele asociate şi primejdiile in familie, şi pentru a creşte calitatea vieţii şi independenţa funcţională.

Pentru Autism nu este tratament si de obicei te adaptezi la nevoile copilului.

Multe medicamente  sunt folosite pentru a trata tulburäri de autism, precum spectrul de frecvente radio (ASD), simptome care interfereazä cu integrarea unui copil in scoalä, acasä sau atunci cind tratamentul comportamental nu reuseste.

Mai mult de jumătate din copiii din SUA, diagnosticati cu ASD li s-au prescris medicamente psihotrope sau anticonvulsivante, cu antidepresive cele mai comune claselor de droguri fiind, stimulente, şi antipsihotice.

Tratarea Autismul in centurl nostru Xcell-Center

Terapia celulară produce schimbäri fizice in creier, care pot îmbunătăţi calitatea vietii unui copil autist. Imbunätätirile fac viata mai usoarä celor apropiati si in plus familiei.
Într-un studiu pilot facut recent pe 10 pacienţi cu autism, mai mult de 70% la sutä au prezentat o ameliorare.

Patientii cu autism sunt trataţi prin puncţie lombară, cu injectarea de celule stem în lichidul cefalorahidian, pe care le transportă până canalul spinării şi în creier.
Puncţia lombară este o procedură de ambulatoriu, care necesită ca pacienţii să stea în Germania 4 sau 5 nopti.

Colectarea mäduvei osoase

În prima zi, măduva osoasă este colectata de la creasta iliacă a pacientului utilizând un mini-ac-puncţie sub anestezie generala ( la copii). Întreaga procedură în mod normal, durează aproximativ 30 de minute.

Odată ce colecţia de măduvă osoasă este completă, pacientii stau o scurtä perioadä de timp pentru recuperare in clinica noasträ.

Mai multe informaţii detaliate privind procedura de colectare a măduvei osoase este disponibil în măduva osoasă consimţământ în cunoştinţă de document (fisier PDF).

Prelucrarea in Laborator

A doua zi, celulele stem sunt prelucrate din măduva osoasă într-un stat-of-the-art, laborator aprobat de Guvern.(GMPc) . În laborator, atât cantitatea şi calitatea de celule stem sunt măsurate. Aceste celule au potenţialul de a se transforma în multiple tipuri de celule şi sunt capabile de regenerare sau repararea ţesutului deteriorat.

Implantarea celulelor stem

In a treia zi celulele stem sunt implantate inapoi in pacient prin punctie lombarä.

Puncţie lombară

Un mini-ac se introuce in sira spinării între vertebrele L4 si L5 unde o cantitate mică de lichid cefalorahidian este eliminat. O parte din lichidul cefalorahidian este amestecat cu o solutie de celule stem, care este injectat inapoi in lichidul pacientului. După  implantarea celulelor stem, pacientul se va culca în sala de recuperare pentru câteva ore. Procedura de puncţie lombară se realizează sub anestezie generală pentru copii, şi pacienţi.

Dupä tratament

Pacientii care sunt tratati prin punctie lombarä sunt obligati sä rämanä in oras si a douä zi dupä procedura in scopuri generale de sigurantä.Acestia se pot întoarce acasă în a cincea zi.

Rezultatul tratamentului

Dupä o perioadä de timp, 7 din pacienţii trataţi de autism în septembrie 2009 arată că peste 70% (5 din 7) au avut îmbunătăţiri după terapia de celule stem.

Vârsta medie a pacienţilor a fost estimata la 10 ani, iar prin tratarea la clinica noasträ virsta medie a fost estimatä 9,5 ani la patientii tratati. Cel mai in virstä pacient tratat a fost de 16 ani şi cei mai tanär de 5 ani.  Nu a exista  nicio corelare aparentă între rezultatele pozitive şi numărul de celule stem administrate.
În general, pacienţii au raportat îmbunătăţiri în cunoaştere, limbă, contact social, contact vizual, coordonare, abilităţi motorii şi a gradului de conştientizare.
Mai jos este un rezumat al rezultatelor pentru 4 din 5 pacienţi care au ameliorat după tratament:

Pacienţii  tratati in clinica noasträ  de 6 ani, Pacientul Nr. 1:

Luna mai 2009- rezultatele dupä tratament:

Pacienţii  tratati in clinica noasträ  de 6 ani, Pacientul Nr. 2:

Luna iunie  2009- rezultatele dupä tratament:

Pacienţii  tratati in clinica noasträ  de 16 ani, Pacientul Nr. 3:

Luna iulie  2009- rezultatele dupä tratament:

Pacienţii  tratati in clinica noasträ  de 11 ani, Pacientul Nr. 4:

Luna ianuarie  2009- rezultatele dupä tratament:

Pentru informaţii pentru tratarea autizmului prin punctie lumbarä puteti viziona fisierul PDF.

Istoria patientului

Lauren DiCorcia, in virstä de 10 ani
"… În ultimele 6 săptămâni am văzut îmbunătăţiri semnificative în comportamenetul fiicei noastre, se concentreaze, hiperactivitatea şi insomnia …"

Pretul

Implantarea de celule stem prin puncţie lombară: 9000 Euro (inclusiv anestezie generală)

Procesul de evaluare

În scopul de a fi evaluate pentru tratament, părinţii pacienţilor trebuie să completeze un formular online. După ce aţi terminat de de completat formularul, consultantul firmei noastre vä va contacta in 3 zile lucrätoare. El sau ea vă va asista cu restul procesului de evaluare. După aprobarea tratamentului, consultantul dumneavoastră vä va contacta pentru programare si eventual pentru informatiile necesare.

Dacä vä aflati pe teritoriul Germaniei vä puteti programa pentru o consultare in centrul nostru Xcell-Center in Düsseldorf sau Köln. Si eventual puteti cere o schemä, sau evaluare a unui tratament.

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu