-SCORPION-
ARE MAI INTOTDEAUNA O EXCELENTA POFTA DE MANCARE,CEEA CE NU INSEAMNA INSA CA NU VA AVEA PROBLEME CU ALIMENTATIA.IN PRIMUL RAND SCORPIONULUI II PLACE SA MANANCE TOT CEEA CE ARE LA INDEMANA,NEASTEPTAND SA FIE INVITAT LA MASA,NERESPECTAND DECI ORARUL MESELOR.IN AL DOILEA RAND DA PREFERINTA MANCARURILOR DIN CARNE SI CELE PICANTE.PRINDE FOARTE REPEDE GUSTUL MEZELURILOR,CRERNVUSTILOR,HAMBURGHERILOR.PE LANGA ACEASTA SCORPIONULUI II PLACE SA INSOTEASCA MANCAREA DE O MARE CANTITATE DE LICHIDE,DE PREFERINTA SUCURI GAZOASE,CEEA CE NU FAVORIZEAZA O BUNA DIGESTIE.PENTRU A EVITA ACEASTA AR FI DE DORIT SA-I FACETI CAT MAI TARZIU CUNOSTINTA CU ASEMENEA „BUNATATI”.CEL MAI BINE AR FI SA NU AVETI ASEMENEA PREPARATE IN CASA,CA SA NU-L TENTEZE.OBISNUITI-L CU LACTATE,MANCARURILE DIN LEGUME,CU DIVERSE PIREURI.BENEFICE II SUNT TOATE TIPURILE DE CEREALE,IN SPECIAL HRISCA.CARNEA CEA MAI INDICATA ESTE CEA DE PASARE SI DE CURCAN.SALATELE DIN LEGUME PROASPETE SUNT OBLIGATORII!SCORPIONUL ARE NEVOIE DE MULT FIER,PRECUM SI DE VITAMINA C SI CELE DIN GRUPA B.FICATUL,MERELE,SOIA,LINTEA,MACESELE,STEVIA,COACAZELE,CATINA,CEAPA VERDE,FASOLEA SI MAZAREA SUNT PRODUSE UTILE SCORPIONULUI.
-SAGETATOR-
SAGETATORUL E UN SPORTIV,FOARTE ACTIV.ASA CA NICI LA MASA NU VA AVEA STARE.SE REMARCA PRIN FAPTUL CA MANANCA ORCE,FARA A AVEA VREO PREFERINTA CULINARA.SE INFRUPTA DIN MANCARURILE CU CARNE,PESTE,SOSURI,NU ECONOMISESTE PAINEA,NU-I DISPLAC DULCIURILE.DACA IN COPILARIE ,DATORITA REMARCABILEI MOBILITATI SI A ARDERILOR RAPIDE,CALORIILE DE PRISOS SE TOPESC,LA MATURITATE,TREPTAT,SE POT ACUMULA KILOGRAME NEDORITE.AR FI BINE CA DIN COPILARIE SAGETATORUL SA NU SE OBISNUIASCA CU GHIFTUIREA SI UN CONSUM EXAGERAT DE MANCARURI GRASE.DE AFUMATURI,CONDIMENTE SI PRAJELI NICI VORBA.PUNCUTL SLAB AL SAGETATORULUI:FICATUL.PENTRU A NU-I INGREUNA ACTIVITATEA TREBUIE SE MANANCE RATIONAL.O ALTA PARTICULARITATE A SAGETATORULUI:ATRACTIA PENTRU TOT CE ESTE NOU,NECUNOSCUT.VA GUSTA CU PLACERE UN FRUCT EXOTIC,NEFIINDU-I TEAMA NICI SA MANANCE MOLUSTE SAU PICIOARE DE BROASCA.SE INTAMPLA CA PUSTIULUI SA NU-I PREA PLACA FRUCTELE,PREFERAND MANCARURILE BOGATE IN CALORII.FRUCTELE,VERDETURILE SI LEGUMELE CRUDE PARCA NICI N-AR EXISTA PENTRU EL.PARINTII TREBUIE SA-SI OBISNUIASCA COPILUL DIN FRAGEDA PRUNCIE CU ALIMENTE SANATOASE.FOARTE UTILE II SUNT SAGETATORULUI MAZAREA,FASOLEA,TELINA,PATRUNJELUL,SALATA,VARZA,CASTRAVETII,SPARANGHELUL.COPILUL ARE NEVOIE DE INTREAGA GAMA DE VITAMINE,FIIND MAI PREDISPUS CA ALTII LA AVITAMINOZA.PE CAT POSIBIL EXCLUDETI DIN MENIUL LUI CEAIUL,INLOCUINDU-L CU SUCURI NATURALE SAU APA MINERALA.BENEFICE II SUNT INFUZIILE DE URZICI,MENTA,BRUSTURE,TROSCOT.
-VARSATOR-
COPILULUI VARSATOR VA VA FI FOARTE GREU SA-I INTOCMITI UN ORAR AL MESELOR.DE OBICEI NU RESPECTA NICI UN FEL DE INGRADIRE.II PLACE SA MANANCE PE FUGA,SA GUSTE CEVA ATUNCI CAND CONSIDERA EL NECESAR,NICIDECUM ATUNCI CAND AR TREBUI.
PERIODIC VARSATORUL ISI PIERDE POFTA DE MANCARE,ALTEORI AVAND POFTA SA GUSTE CEVA,TE MIRI CAND,NOAPTEA DE EXEMPLU.PE LANGA ACEASTA COPILULUI II PLACE SA MANANCE MULT,CHIAR DIN CEEA CE NU II PREA PRIESTE,DE EXEMPLU PLACINTE SAU TORT.DE OBICEI DULCIURILE LE PLAC CEL MAI MULT.DE ASEMENEA ADORA SA EXPERIMENTEZE O COMBINATIE MAI PUTIN OBISNUITA A ALIMENTELOR.POT MANCA DE EXEMPLU,DULCEATA CU PESTE SAU PIERSICI CU MUSTAR.LI SE PARE CAT SE POATE DE NORMAL.
NEVOIA DE NOI SENZATII ESTE MULT MAI MARE DECAT TOATE CELELALTE NECESITATI SI DORINTE.NE E CAZUL SA INCERCATI SA OBISNUITI UN VARSATOR CU ORE FIXE LA CARE SA-I SERVITI MASA.MAI BINE AVETI GRIJA CA IN RATIA LUI ALIMENTARA SA EXISTE MAI MULTE FRUCTE SI PRODUSE LACTATE.DE PESTE SI CARNE NU ARE FOARTE MARE NEVOIE,ASA CA E MAI BINE SA VA LIMITATI LA CANTITATI STRICT NECESARE.MICULUI VARSATOR II SUNT BENEFICE MIEREA SI POLENUL,CU CONDITIA SA NU FIE ALERGIC,FOARTE UTILE FIIND SI USTUROIUL,GERMENII DE CEREALE,MERELE,VARZA,AFINELE,COACAZELE.
DINTRE VITAMINE POTATI PENTRU CELE DIN COMPLEXUL B,FIIND CELE MAI INDICATE IN SUSTINEREA SISTEMULUI NERVOS.
-CAPRICORN-
CAPRICORNUL ESTE UN ASCET.NASCANDU-SE LA SFARSITUL LUI DECEMBRIE INCEPUTUL LUI IANUARIE,POATE MANCA FOARTE DIETETIC,NEGASIND NICI UN DEZAVANTAJ IN ASTA.BA CHIAR ISI VA INTOCMI SINGUR O DIETA FRUGALA,PUTANDU-AE LIMITA LA 1-2 FELURI DE MANCARE PREFERATA,IGNORANDU-LE PE CELELALTE.FIRESTE,ACEASTA CA EXCEPTIE,DAR PARINTII AR TREBUI SA TINA SEAMA DE ACEASTA PARTICULARITATE A COPILULUI LOR SI SA INCERCE SA-I DIVERSIFICE MENIUL.
O ALTA PARTICULARITATE A CAPRICORNULUI:SE OBISNUIESTE CU FELUL IN CARE A FOST HRANIT ACASA SI SE VA ADAPTA CU GREU LA GRADINITA SAU IN VIZITA,DE EXEMPLU.DACA MAMA II DADEA LAPTE INAINTE DE CULCARE,S-AR PUTEA CA FARA ACEST ALIMENT MICUL CAPRICORN SA NU POATA DORMI.COPILUL VA REFUZA ADESEORI MANCAREA CAND E STRESAT SAU BOLNAV.ADULTUL CAPRICORN RECURGE ADESEA LA INFOMETARE CA LA O SOLUTIE SIGURA DE A SCAPA DE ORCE NEPLACERE.O ALTA PARTICULARITATE A CAPRICORNULUI:CONSUMA PUTINE LICHIDE.PARINTII,TREBUIE SE TINA SEAMA IN MOD DEOSEBIT DE ACEASTA,INVITANDU-L CAT MAI DES SA BEA APA.CAPRICORNUL ARE ARDERILE LENTE SI O INCEATA ASIMILARE A MANCARII.ASADAR BENEFICE II SUNT MIJLOACELE CE II SPORESC POFTA DE MANCARE:VERDETURI,CONDIMENTE,ETC.CAPRICORNUL ARE NEVOIE DE MULT CALCIU,UTIL FIIND SI ZINCUL.
MANCARURILE TREBUIE SARATE CAT MAI PUTIN,SI PE CAT POSIBIL DE EVITAT PRODUSELE SI APA BOGAT MINERALIZATE.
-PESTI-
POFTA DE MANCARE A PESTILOR DEPINDE DE DISPOZITIA IN CARE SE AFLA.CAND NU SUNT IN STARE DE ERASCIBILITATE AU POFTA DE MANCARE,DAR DACA SUNT SUPARATI SAU PUR SI SIMPLU UMBLA DE COLO-COLO DIN CINE STIE CE MOTIV,VOR MANCA FOARTE PUTIN.DE OBICEI,AU NEVOIE DE O ATMOSFERA LINISTITOARE SI BINEVOITOARE PENTRU A AVEA O BUNA DIGESTIE.AU GUSTURI DIN CELE MAI DIVERSE,DAND DE CELE MAI MULTE ORI PREFERINTA DULCIURILOR,SEMINTELOR,CEAIULUI,(ADULTI PREFERA CAFEAUA).DINTRE PRODUSELE CE LE SUNT UTILE PESTII PREFERA PIREUL DE CARTOFI,LE PLAC SUPELE,NU REFUZA TERCIURILE.IN GENERAL LE PLAC LICHIDE,SUPELE,CIORBELE SI MANCARURILE CU SOS,DAR NU FIERBINTI,CI CALDE.DIN PACATE PESTII SUNT PREDISPUSI LA ALERGII SI INTOXICATII.DE ACEEA E FOARTE IMPORTANT CA ALIMENTELE SA FIE PROASPETE SI SA NU CONTINA COMPONENTE INDOIELNICE.MARE ATENTIE LA CONSERVE SI SOSURI DIN COMERT!CIOCOLATA SI CITRICELE LE POT PROVOCA URTICARIE.ADESEA PESTII NU AU SUFICIENT FIER,DIN CARE CAUZA AJUNG SA FIE ANEMICI.INTR-O ASEMENEA SITUATIE COMPLETATII MENIUL CU HRISCA,CARNE SI FICAT,OUA,ROSII,FASOLE,OREZ NEDECORTICAT.NICI AVITAMINOZELE NU-I OCOLESC PE PESTI,DE ACEEA URMARITI SA-I ASIGURATI O MASA BOGATA IN VITAMINE.IN GENERAL,COPILUL AR TREBUI SA MANANCE MAI NULTA CARNE SI CEREALE,SA BEA CAT MAI DES SUCURI PROASPAT STOARSE.FOARTE BENEFICE II SUNT DE ASEMENEA SI SALATELE USOARE DE LEGUME.
Cum poate fiecare ZODIE sa atragă mai mulți BANI? Iată cel mai eficient mod!