Shop
Ultimele 100 de articole

Android in space!

29 decembrie 2010, , Vizualizări: ...

 

Este oficial –  sunt de culoare verde oameni mici în spaţiu. Dezamăgitor străinii nu sunt de pe altă planetă, dar au fost lansaţi de la Earth de Google pentru a testa limitele exterioare ale noului lor Nexus telefon S.

Micii android astronauţi au fost legaţi la şapte sarcini utile, care fiecare cuprindea unul dintre telefoane mobile noi. Ei au fost utilizaţi în exteriorul atmosferei Pământului folosind baloane meteorologice.

The Android alien overlooking Earth at more than 100,000ft. The Nexus S was still functioning at 60,000ft

Străinul Android vede Pământul la mai mult de 100.000 de ft S Nexus a fost legat de a continua să funcţioneze la 60000 ft.

(Căpitanul) Zi Wang de la Google Android, a declarat: "Am dorit o oportunitate de a strânge câteva date interesante despre senzori în Nexus S – GPS, giroscop, accelerometru şi magnetometru."

Telefoanele au difuzat o varietate de aplicaţii. Google Maps pentru Mobile 5.0 (cu harta de date offline), care a permis echipei de ceea ce a fost direct sub balon, Google Sky Map pentru a încerca să identifice stelele real în fondul Latitude şi să prezinte un raport de locaţie în cazul în care telefoanele aveau o conexiune de date.

Uimitor Nexus S-ar putea rezista la temperaturi de minus 50 de grade Celsius, în timp ce GPS ţinut evidenţa telefonului până la 60.000 ft şi a început să lucreze din nou la coborârea balonului.

Baloanele au ajuns la înălţimi de peste 100.000 de ft şi a călătorit până la 139 mph la partea de sus a zborului lor. Ei au fost dotate cu camere video şi încă şi imagini publicate miercuri prezinta momentul baloane cu heliu-umplut popped şi astronauţii curajos Android scăzut inapoi pe Pamant.

Toate cele şapte baloane de mare altitudine au fost lansate pe 13 noiembrie. Zborul a durat două ore si 40 minute, iar coborârea aproximativ 34 de minute.

Echipa Android a reuşit să localizeze toate sarcinile utile, prin utilizarea windcharts şi balize GPS, care a transmis latitudine şi longitudine ale balonului la fiecare două minute.

Domnul Wang a adăugat: "Prin analizarea tuturor datelor colectate, am fost capabili să găsim anumite tendinţe interesante. De exemplu, am determinat viteza şi altitudinea de jetul de apa: aproximativ 130 mph la 35000 ft "

Google Nexus S este primul smartphone Android 2.3 (folosind sistemul de operare Turtă dulce).

citeste mai multe pe dailymail

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu