Ingrediente: 3 oua, 1 cana zahar, 1/2 cana ulei de masline (floarea-soarelui), esenta de vanilie, coaja de lamaie rasa, 1 lingurita rasa amoniac, 1/2 pachet praf de copt, 4 cani de faina, 1 borcan dulceata de caise. Preparare: Ouale
Ingrediente: o punga spaghete jumatate kg ciuperci 3 cabanosi jumatate kg de pulpa porc smantana-1 pahar faina 2 linguri o ceapa jumatate de sul de salam putin ulei 1 lingurita vegeta putin suc de rosii Preparare: Se pune la
Ingrediente: 125 grame de făină (1 pahar) 2 ouă 120 ml lapte (o jumătate de pahar) 120 ml apă, apă minerală sau sifon (o jumătate de pahar) 30 grame unt topit (2 linguri) un praf de sare putin ulei
Ingrediente: 12 oua 2 cani zahar 2 cani jumate faina 10 linguri ulei 1 lingurita amoniac stins in 3 – 4 lingurite lapte zahar vanilat si esente (eu folosesc lamaie) 2 linguri cacao Mod de preparare: Se bat (cu mixerul
Le-am cumparat copiilor castronele colorate, pentru fiecare in culoarea preferata. Nikolas are portocaliu, Daniel verde, Mihai albastru, Andreea roz si Razvan mov. Intr-o seara si-au luat fiecare castronelele sa le dau cerealele cu lapte. Mihai vine speriat la bucatarie crezand
Ingrediente: 2 kg gogosari 200ml otet 200mlulei miere de albine sau zahar dupa gust piper boabe, foi dafin, 1-2 linguri mustar, 3 linguri bulion Preparare: Se amesteca uleiul, otetul, bulionul, mustarul si se pun la clocotit intr-o oala mai
INGREDIENTE: -1 kg faina -2 cani de ulei -1 cana apa -300 gr rahat -1 lingura zahar -1 plic drojdie uscata -un praf de sare -zahar pudra pentru ornat PREPARARE: Se amesteca drojdia, sarea si zaharul cu apa calduta.
INGREDIENTE: -1 pepene galben -3 linguri de miere -3 albusuri -5 linguri de zahar PREPARARE: Pepenele se curata de coaja si se face pasta cu ajutorul robotului. Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se amesteca pasta cu mierea de
Buna, sunt mamica a doi copii. Marea mea problema este fetita de 2 ani care face crize de nervozitate. Nu stiu de ce, poate sunt urmarile de la crizele de spasm ale hohotului de plans sau pur si simplu este
Fetita mea de un an si 2 luni isi da palme in cap dupa ce mananca sau uneori cand ne jucam. Ce inseamna asta? E o problema de ordin fizic sau psihic? Multumesc.
Ingrediente: 100 – 200 gr de fasole uscata gogosari, castraveti la otet (dupa gust) 1 ceapa (rosie) ulei, sare, piper (dupa gust) Preparare: Se fierbe fasolea in 3 randuri de ape. Dupa fierbere se scurge de zeama bine, dupa
Ingrediente: urzici marar sare piper 1 cana orez 1-2 cepe Preparare: Urzicile se aleg una cate una, ca sa nu aibe gunoaie, se spala in 2-3 ape reci, nu cu apa calda, se pierd din vitamine, se fierb,
Ingrediente: 3 oua 750 gr faina 30-40 gr drojdie 200 ml lapte 200 gr zahar 3 pliculete de zahar vanilat 3 varfuri de lingurite de sare 3 linguri ulei coaja rasa de la o lamaie sau portocala ulei pentru prajit
Ingrediente 1 kg burta vita 3 morcovi 2 ardei 2 cepe 1 telina 1 lamaie sare dupa gust 3 galbenusuri 200 g smantana Preparare: Legumele se curata, se spala si le tocam marunt sau le dam pe razatoare. Le
Ingrediente: 13 buc ardei 1 kg carne tocata vita 1 canuta orez sare, piper dupa gust 200 ml suc de rosii Preparare: Se pregatesc ardeii, se scobesc, se curata de seminte, apoi ii spalam bine. Carnea se amesteca cu orez,
Ingrediente: 2 bucati mari muschi de porc 3 morcovi 4 cepe 4 cartofi o telina 5 rosii 2 ardei sare, piper dupa gust Preparare: Carnea de porc se condimenteaza cu sare, piper si se pune intr-o tava. Legumele se
Ingrediente: 1 kg spanac 7 catei usturoi 5 linguri ulei de masline 4 linguri faina 800 ml lapte sare dupa gust Preparare: Spanacul care l-am folosit a fost congelat. Intr-o tigaie prajim usturoiul pisat, apoi adaugam faina si amestecam
PUNCTUL DE START IN PREPARAREA BUCATELOR IL CONSTITUIE INGREDIENTELE.ATUNCI CAND ALEGI INGREDIENTE SANATOASE SI GUSTOASE,MANCAREA NU ARE CUM SA IASA ALTFEL.COPII AU NEVOIE DE O ALIMENTATIE SANATOASA SI ECHILIBRATA PENTRU A SE PUTEA DEZVOLTA ARMONIOS.DE ACEEA,TREBUIE SA ALEGI CELE MAI
PRIMA REGULA IN ALIMENTATIA TA ESTE SA IL INVETI PE COPILUL TAU SA CONSUME ,NUMAI ALIMENTE PROASPETE,IN DETRIMENTUL CELOR PROCESATE.IN MOD MORMAL NU AR TREBUI SA FIE PREA COMPLICAT DEOARECE POTI GASI FRUCTE SI LEGUME USOR IN ORCE PERIOADA A
CONSTRUCTORII DE PIRAMIDE DIN EGIPTUL ANTIC CONSUMAU USTUROI,CEAPA SI RIDICHII PENTRU PREVENIREA BOLILOR CONTAGIOASE.DE ASEMENEA,LEGIUNILE ROMANE FOLOSEAU CANTITATI INSEMNATE DE USTUROI IN ALIMENTATIE.IN ACELE VREMURI USTUROIUL ERA RECOMANDAT IN TRATAREA A PESTE 60 DE BOLI.INTRODUCEREA CU REGULARITATE A USTUROIULUI SI