Ingrediente: oua, vopsea (diverse culori), otet, apa, sunca pentru luciu.
Ingrediente:
Pentru maia: 500g faina, 200ml lapte caldut, 2 lingurute de zahar, 50g de drojdie (recomand drojdie vrac nu la cuburi)
Pentru aluat: 500g faina, 1 lingurita sare, 4oua, 4 lingurite zahar, 250 unt topit caldut, coaja de portocala, ulei
Ingrediente:
– oua
– 4 nuante de vopsea sidefata pt oua (un plic cu nuanta rosu, unul galben, unul albastru si unul verde)- se pot colora 40 de oua (cate 10 oua pentru fiecare plic)
– manusi menaj
Ingrediente:
500 g carne de porc tocata
1 ardei
1 morcov
1 dovlecel
1 ou
doua cepe
Ingrediente
1 muschi
1-2 felii bacon
o jumatate capatana usturoi
ulei masline
condimente
Ingrediente
pentru una-doua portii:
– o jumate de banana
– o jumate de portocala
– o jumate de avocado
– o jumate de para
Ingrediente:
250 g branza burduf (Branza de vaci sarata)
250 g unt
faina cat cuprinde
mac, susan
Ingrediente:
o ceapa
1 ardei
1 morcov
4 cartofi
doua legaturi de stevie
o lingura pasta de tomate
bors
sare
Ingrediente:
6 cartofi
4 morcovi
4 castraveti murati
4 gogosari
200 g masline
2 oua
Ingrediente:
Pentru aluat:
500 g faina
doua galbenusuri
100 ml ulei
3 linguri zahar
1 cub drojdie (25 g)
50 ml lapte
o esenta de rom
2 plicuri zahar vanilinat
sare
Ingrediente :
900 ml frisca lichida, 2 tablete ciocolata alba, 2 tablete ciocolata cu lapte, blat tort de cacao, glazura de ciocolata, 6 linguri zahar, esenta migdale, esenta rom
Ingrediente
pentru 2 cozonaci:
1 Kg faina, 80 gr drojdie, 400 gr zahar, 600 ml lapte (400 ml lapte + 200 ml apa ), 150gr unt, 50 ml ulei, 50 ml vin alb, 4 oua (se folosesc galbenusurile + 1 albus), esente vanilie si rom, coaja rasa de lamaie, zahar vanilat, rahat, cacao, stafide
Ieri a venit o matusa sa stea cu Andra cat mai fac eu treaba, matusa pe care Andra o adora. S-au jucat, cateva ore foarte frumos, cand se prefacea tanti Geta ca vrea sa plece, Andra batea cu mana pe
Ingrediente: oua, vopsea (diverse culori), otet, apa, sunca pentru luciu.
Ingrediente:
– 1 kg carne tocata de pui
– 2 legaturi ceapa verde
– 2 legatura patrunjel verde
– 1 legatura marar verde
– 3 oua crude
Ingrediente:
-1 piept pui
-un pic de carne de porc
-1 bojog
-2 inimi,
-4 rinichi,
-500 gr de ficat,
-6 oua,
-4 oua fierte tari,
-un plaman,
-o legatura de ceapa verde,
-o legatura de patrunjel,
Ingrediente:1kg. de ficatei de pasare si pipote,ficatul,pipota si grasimea gusii de la curcan.
2 legaturi ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, mirodenii pentru drob, 6 oua crude, sare piper, foi de dafin, 2 legaturi marar
Ingrediente: 6 oua, 6 linguri ulei, o cana zahar , esenta rom, 2 plicuri zahar vanilat, o cana si jumatate faina , 2 linguri cacao, 150-200 g nuca
Ingrediente
3 oua
1/2 cana zahar
3/4 cana faina
7 linguri unt
1 lingurita praf de copt
1 plic crema de tarta
capsuni
1 plic tort gelee
Ingrediente:
250 g unt; 250 g zahar; 250 g faina; 6 oua ; un praf de sare; coaja de lamaie; 1 plic de zahar vanilat; 1 plic de praf de copt