Shop
Ultimele 100 de articole

ava


Reputatie: 0 puncte

Blog: https://sfatulparintilor.ro/blogul-tau/ava

  

Articole publicate:

 
prostata - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - cafe-569349_1920

7 diete sanatoase pentru prostata

Cancerul de prostata reprezinta cel mai negru cosmar pentru un barbat. Nu este de mirare faptul ca barbatii interesati de sanatatea lor sunt mereu in cautatea unor diete sanatoase care sale ofere mai multe sanse de a evita aceasta boala.

detalii
sfatulparintilor.ro - Cum sa-ti transformi baiatul intr-un barbat

Despre barbati: Cum sa-ti transformi baiatul intr-un barbat

Un lucru este clar atunci cand vorbim despre barbati: misiunea lor cea mai importanta este sa-si ghideze baietii si sa-i ajute sa se transforme in barbati. Si cine este cel mai potrivit sa-i arate baiatului ce inseamna sa infrunti cu barbatie absolut toate vicisitudinile vietii decat tatal sau? Nu este o misiune usoara, insa fiecare persoana are propriile metode, pentru a-si atinge scopurile. Se spune despre barbati ca este foarte greu sa le schimbi credintele pe care le-au preluat de la tatii lor. Tocmai de aceea este important sa afle ca o barbatie sanatoasa nu inseamna neaparat un macho man dur si neclintit in convingerile sale.

detalii

„Vreau sa-mi cumperi un fratior”

Baiatul meu, de 4 ani si jumatate, mi-a spus intr-o zi asa: „Mami, de ziua mea, cand implinesc 5 ani, vreau sa-mi cumperi un fratior. Sa-l bagi la tine in burtica. Dar sa aiba si el tot 5 ani!”

detalii

Vreau sa fiu crocodil direct!

Intr-o zi, dupa ce am vazut eu si cu baiatul meu un episodul din seria „Marile migratii” de la National Geographic, m-a intrebat de ce a mancat crocodilul puiul de antilopa Gnu. I-am povestit eu ca acesti crocodili se hranesc

detalii
Meniu