Ingrediente:
1 kg carne curcan (aripi, tacam)
3-4 morcovi
1 patrunjel
2 cartofi
1 dovlecel mai mic
1 legatura patrunjel verde
sare dupa gust
Ingrediente:
1 lingura cu icre crap
cateva picaturi de lamaie
miezul de la o felie de paine
200 ml ulei
o ceapa
o rosie
sare daca mai este nevoie
Ingrediente:
500g piept pui
400 g cartofi
3 morcovi
200 g mazare
1 telina mica
castraveti si gogosari acri
patrunjel-pt ornat
maioneza
masline.pt ornat
1 ou fiert-pt ornat
Ingrediente:
2 pere
2 banane
zeama de la o lamaie
un pliculet gelatina
Ingrediente:
2 cani orez
un ardei gras
un morcov
2rosii
patrunjel proaspat
2 cepe
Ingrediente:
2 mere
2 pere
2 portocale
2 banane
cirese din compot
ananas din compot
Ingrediente:
250 g biscuiti simpli
250 gr zahar
100 gr unt
50 gr cacao
75 g nuca prajita
120 ml lapte
nuca de cocos-200 g
esenta de rom
Ingrediente:
500 grame ciuperci proaspete
2 cepe
3 morcovi
500 ml ulei
1 pastarnac
1 radacina patrunjelverde
sare dupa gust
Ingrediente:
250 g zahar
200 g unt
3 oua
500 g faina
1 lingura praf de copt
Ingrediente:
o buc radacina telina mai mare
2 buc radacina patrunjel
2 morcovi mari
taietei sau fidea
sare, piper
patrunjel, o legatura
Ingrediente:
2 cartofi mari
25 g unt,
2 oua
100 grame sunca
sare piper
Am citit un articol care mi s-a parut foarte interesant si vreau sa-l impartasesc tuturor. Pana la varsta de 2 ani ne bucuram pentru fiecare cuvant nou, pentru fiecare silaba. Dupa implinirea varstei de 2 ani, pregresele copilului in vorbire
timpul corect pentru a bea apa va imbunatati eficacitatea ei pentru organismul uman -doua pahare de apa imediat dupa trezire ajuta la activarea organelor interne un pahar de apa-30 min inainte de o masa ajuta digestia -un pahar de apa
Ingrediente blat:
6 oua
12 linguri zahar
6 linguri ulei
12 linguri faina
Ingrediente umplutura:
500 grame frisca
Ingrediente:
8 bucati peste – cod
2 linguri malai amestecate cu sare si piper
100 g unt
1 lingura zeama de lamaie
ulei pt prajit
Ingrediente:
3 oua
250 g zahar
15 ml rom
150 ml coniac
400 g frisca
30 g gelatina
O reteta ideala pentru perioadele de vacanta, concediu, unde avem special amenajat loc pt protap. Intr-o excursie, impreuna cu alti prieteni si cu gazda am facut acesti minunati pui la protap.
Ingrediente:
200 g paste (spaghete)
20 g branza topita
50 g cascaval
100 g telemea vaca
30 g telemea oaie
100 g smantana
Ingrediente:
1 kg maruntaie de pui
1 ceapa mare
1 ardei gras
2 morcovi
3 rosii
1 pahar smantana