Cum sunt copiii nascuti in luna august? 8 adevaruri descoperite de studii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt copiii nascuti in luna august? 8 adevaruri descoperite de studii

Sfatulparintilor » Bebeluși » Sănătate bebelusi » Cum sunt copiii nascuti in luna august? 8 adevaruri descoperite de studii
Cum sunt copiii nascuti in luna august

Daca urmeaza sa nasti sau ai nascut in luna august, probabil ca te intrebi cum sunt copiii nascuti in luna august. Iata ce spun studiile despre acestia.

1. Sunt mari mari la nastere

Din punct de vedere statistic, copii nascuti in luna august sunt mai mari la nastere si cantaresc mai mult decat copiii nascuti in oricare din lunile anului. De asemenea, ei voi fi mai inalti si la maturitate. Cercetatorii spun ca principala explicatie este expunerea prelungita la vitamina D a mamelor pe durata sarcinii.

2. Sunt mai putin predispusi la tulburari bipolare

Copiii nascuti in august (si cei din septembrie) au cele mai mici rate de tulburari bipolare potrivit unui studiu realizat in 2012. Se pare ca tot expunerea la vitamina D este motivul pentru care copiii nascuti in august si chiar septembrie au mai putine imbolnaviri decat ceilalti.

Citeste si: 4 tipuri de OAMENI nascuti in luna AUGUST. Tu din ce categorie faci parte?

3. Sunt optimisti si norocosi

Potrivit unui studiu realizat in 2005, persoanele nascute intre martie si august se considera mari norocoase, in comparatie cu cei nascuti intre septembrie si februarie. Acest lucru poate fi pus pe seama faptului ca au tendinta de a fi mai pozitivi decat ceilalti. Iar oamenii optimisti atrag mai usor norocul.

4. Sunt cei mai mici (sau cei mai mari) dintr-o clasa

Copiii nascuti in luna august sunt cei mai mici din clasa, ei fiind nascuti foarte aproape de inceperea scolii. De asemenea, daca parintii decid sa amane cu un an inceperea scolii, ei vor fi cei mai mari din clasa. Statisticile spun ca amanarea inceperii scolii pentru copiii nascut in august este un lucru benefic, rezultatele celor care au facut acest pas fiind mult bune decat ale celor care au inceput scoala imediat ce au implinit varsta.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/08/2021