Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru bebeluși

10 mai 2017, , Vizualizări:

Uleiurile esențiale sunt deosebit de apreciate și folosite pe scară largă, de la curățarea și întreținerea pielii, la masaj sau aromoterapie. Dar nu toate sunt potrivite și pentru pielea bebelușilor sau a copiilor mici. Iată care sunt cele mai indicate uleiuri esențiale pentru bebeluși.

 

De la vârsta de 6 luni poți folosi uleiuri esențiale pentru bebeluși, extrase din plante medicinale și aromatice blânde, dar eficiente.

Ele pot calma durerile de dinți și colicii, relaxează sistemul nervos și ajută la somn, dar pot avea efecte benefice și pentru piele, dacă apar mici iritații sau dermatite.

5 Uleiuri esențiale pentru bebeluși

Uleiul de mușețel face minuni când apar dinții și calmează gingiile iritate. Înfășoară un cub de gheață într-o batistă curată din bumbac și presară 2 – 3 picături de ulei de mușețel deasupra. Freacă ușor gingiile bebelușului și durerile se vor diminua. Folosește uleiul de mușețel și pentru a-i face un masaj ușor bebelușului când este agitat și nu poate dormi. Aroma delicată de mușețel va avea efect și îl va relaxa. Picură câteva picături de ulei de mușețel și în baia bebelușului, să îl relaxeze și să îl pregătească pentru un somn odihnitor.

Uleiul de jojoba este blând și sigur pentru pielea bebelușului. El poate fi folosit în cantitate mică de la vârsta de 3 luni. Tratează iritațiile de scutece și hrănește pielea care se află în formare la această vârstă.

Uleiul de rozmarin poate fi folosit după vârsta de 6 luni și face minuni la masaj. Acest ulei este benefic și pentru problemele de circulație sau pentru problemele gastrice ale celor mici.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.