Shop
Ultimele 100 de articole

Cand si de ce este utila o pompa pentru san

15 mai 2014, , Vizualizări:
poza mami cu pompa noua

Alaptarea la san reprezinta o faza foarte importanta in viata copilului si mamei. Pentru nou nascutul care este pus la san si suge, aceasta nu reprezinta numai o necesitate primara, fiziologica, ci, mai presus de toate, reprezinta un moment de formare a legaturii cu mama, bogat in emotii si senzatii tactile, auditive, precum si de gust si miros.

pompa cu clapeta chicco step up

Satisfacerea acestei necesitati determina o senzatie profunda de bunastare si liniste pentru amandoi. Laptele matern contine toate substantele nutritive necesare pentru satisfacerea nevoilor nutritionale si psihologice ale copilului pana la varsta de 6 luni. Pediatri recomanda ca alaptarea sa fie facuta pentru cel putin un an de zile.

 

 

Exista cazuri in care mama doreste sa continue alaptarea la san, dar, din anumite considerente, acest lucru nu este posibil, iar problema nu o constituie lipsa laptelui matern.

Cele mai frecvente situatii in care mama este nevoita sa renunte la hranirea la san a bebelusului sunt:

 

 

pompa san chicco classic

Cea mai simpla si  accesibila metoda in rezolvarea acestor probleme o reprezinta pompa pentru san. Beneficiile unui astfel de produs sunt multiple:

Acestea sunt doar cateva aspecte care au determinat mamele de pretutindeni sa considere pompa pentru san un produs indispensabil.

 

pompa san cu clapeta Chicco  Wellbeing

Chicco, prin intermediul Centrului sau de cercetare stiintifica (Observatorul Chicco) este intotdeauna alaturi de ele, punandu-le la dispozitie tot ceea ce este necesar unei alaptari indelungate, astfel incat micuta minune sa beneficieze de toate avantajele unei hraniri sanatoase.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.