Owlet Smart Sock 3 – partener de încredere pentru părinți în monitorizarea inteligentă a bebelușilor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Owlet Smart Sock 3 – partener de încredere pentru părinți în monitorizarea inteligentă a bebelușilor

Sfatulparintilor » Bebeluși » Îngrijire bebelusi » Owlet Smart Sock 3 – partener de încredere pentru părinți în monitorizarea inteligentă a bebelușilor
Owlet Smart Sock 3

În parentingul modern, unde siguranța bebelușului este prioritară, în special în primele luni de viață, produsele Owlet aduc o nouă perspectivă asupra monitorizării celor mici. Încă de la primul Smart Sock lansat, Owlet a revoluționat modul în care părinții pot urmări semnele vitale ale bebelușilor, cum ar fi ritmul cardiac și nivelul de oxigen, printr-o șosetă inteligentă. 

Aceste produse sunt un suport de nădejde pentru părinții aflați la începutul unui drum plin de provocări și satisfacții, oferind liniște sufletească și asistență promptă în creșterea bebelușului. Prin monitorizarea detaliată a semnelor vitale și a comportamentului copilului, Owlet devine un instrument indispensabil, care ajută la interpretarea nevoilor acestuia și facilitează o îngrijire mai informată. 

Astfel, Owlet se transformă într-un partener de încredere în călătoria oricărei familii, consolidând legătura dintre părinte și copil printr-o tehnologie avansată și ușor de utilizat, ce poate fi controlată direct de pe telefonul mobil.

Descoperă produsele Owlet

Produsele Owlet sunt create pentru a furniza părinților nu doar date esențiale despre starea bebelușilor lor, dar și un sentiment de calm necesar în momentele speciale. Owlet Smart Sock este inovația care a pus bazele monitorizării moderne a bebelușilor. Această șosetă inteligentă urmărește ritmul cardiac și nivelul de oxigen al bebelușului, oferind părinților notificări dacă valorile măsurate ies din intervalul prestabilit. Datele senzorului electronic din șosetă sunt transmise către stația de bază, care le retrimite apoi aplicației din telefon.
Produsul monitorizează și programul de somn, facilitând înțelegerea nevoilor de odihnă ale copilului. Owlet Smart Sock 3 este conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0  și 18 luni, cu o greutate între 2,3 și 13,6 kg. Cu ajutorul Extension Pack, Owlet Smart Sock poate fi folosită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 18 luni și 5 ani, cu o greutate între 13,6 și 25 kg. Aceasta se poate achiziționa separat de pachetul Smart Sock 3. Șoseta inteligentă poate fi personalizată și adaptată personalității fiecărui copil datorită culorilor și modelelor diverse disponibile. 

Șoseta inteligentă Owlet se înfășoară ușor pe oricare dintre picioarele bebelușului, asigurând monitorizare continuă fără a-l incomoda.

Încărcarea unui Smart Sock 3 se face wireless, rapid și ușor, prin sistemul „drop-and-go”. Bateria oferă o autonomie de 16 ore, ce poate fi obținută cu o încărcare de 90 de minute, în timp ce o încărcare de doar 20 de minute asigură o autonomie de 8 ore.

Aplicația Owlet, disponibilă în Google Play și App Store, permite accesarea în timp real, direct pe telefon, a datelor monitorizate de Smart Sock 3. Se pot înregistra istoricul și comportamentul de somn al bebelușului și se poate crea un profil personalizat pentru fiecare copil. Datele din aplicație pot fi accesate simultan de pe 3 dispozitive diferite și pot fi partajată cu alți utilizatori.

Owlet Cam transformă orice smartphone într-un monitor pentru bebeluș. Camera oferă streaming video HD 1080p, cu vizibilitate nocturnă, și audio bidirecțional, astfel încât părinții să poată vedea și auzi tot ce se întâmplă în cameră, indiferent de ora din zi sau noapte. În plus, camera monitorizează temperatura din încăpere și trimite notificări de sunet și mișcare, asigurându-se că părinții sunt întotdeauna la curent cu împrejurimile celui mic.

Combinând aceste două produse inovatoare, Owlet Monitor Duo oferă o imagine completă a stării de bine a bebelușului. Prin integrarea datelor de la Smart Sock cu fluxul video și audio de la Owlet Cam, acest sistem dual permite părinților să aibă o perspectivă completă și detaliată asupra stării și comportamentului bebelușului. Acesta nu numai că monitorizează parametrii vitali, dar oferă și o interfață intuitivă ce permite părinților să acceseze rapid informațiile necesare pentru a crea un mediu optim de creștere și dezvoltare pentru copilul lor.

Astfel, gama de produse Owlet devine esențială pentru orice părinte, combinând îngrijirea atentă a bebelușului cu cele mai noi tehnologii pentru a monitoriza și asigura bunăstarea copilului într-un mod avansat și eficient.

Produsele Owlet: Stabilitate emoțională pentru familie

Primele luni din viața unui bebeluș sunt pline de bucurii și descoperiri, în timp ce părinții se adaptează la noua lor rutină și își asumă responsabilități legate de sănătatea și siguranța micuțului. Este o perioadă de acomodare, în care fiecare nou părinte învață să navigheze prin necunoscutele acestei etape, confruntându-se uneori cu anxietăți legate de riscuri precum sindromul morții subite a bebelușului (SIDS), riscul de sufocare sau apnee, care pot face aceste momente să pară coplesitoare.

Produsele Owlet sunt special concepute pentru a sprijini această tranziție, oferind nu doar tehnologie avansată pentru monitorizare, ci și un plus de liniște și mai puține nopți nedormite. Owlet Smart Sock, în particular, facilitează monitorizarea constantă a ritmului cardiac și a nivelului de oxigen, un pas esențial în asigurarea liniștii părinților, care astfel sunt mereu la curent cu starea vitală a bebelușului. 

Aceste tehnologii avansate nu elimină riscurile, însă, ele facilitează accesul la informații importante, atenuând astfel sentimentele de neputință pe care le pot experimenta părinții. Prin posibilitatea de a reacționa prompt la semnele de disconfort ale bebelușului, temerile inițiale se transformă treptat în încredere în propria capacitate de a asigura o îngrijire adecvată.

Owlet Smart Sock și Owlet Cam sunt special concepute pentru a oferi părinților informații esențiale despre starea generală de sănătate a bebelușului lor. Acestea sunt recunoscute ca instrumente eficiente de monitorizare, menite să sprijine și să completeze, nu să înlocuiască, dispozitivele medicale tradiționale.

Owlet este un partener de încredere al părinților în procesul de supraveghere a copilului de la primul somn în pătuțul de acasă până în prima zi de școală.

Accesează ofertele exclusive pentru gama Owlet

Produsele Owlet, incluzând Owlet Smart Sock, Owlet Cam și Owlet Monitor Duo, sunt acum disponibile în România și prin intermediul platformei eMAG, unul dintre cei mai importanți retaileri online din țară. 

Owlet a pregătit o ofertă specială prin aplicația eMAG, oferind un discount de 25% pentru achizițiile efectuate cu codul OWLETSOCK. Această promoție este disponibilă în perioada 1-31 mai 2024 și vine în sprijinul părinților care doresc să își monitorizeze bebelușii cu ajutorul celor mai avansate tehnologii. 

Vă încurajăm să explorați oferta disponibilă pe eMAG pentru a descoperi cum produsele Owlet pot aduce îmbunătățiri semnificative în înțelegerea nevoilor bebelușilor încă din primele zile de viață.

Cuvinte cheie:
Data articol: 08/05/2024