Shop
Ultimele 100 de articole

Dragostea mamei la al 2-lea copil. Ce spun mamicile?

13 noiembrie 2018, , Vizualizări:
bebelusi fratiori - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - brothers-457234_1920

Dragostea mamei pentru al 2-lea bebelus difera foarte mult de cea manifestata la nasterea primului copil. Sentimentele de la prima nastere sunt coplesitoare si unice, insa isi pierd din intensitate in viitoarele sarcini. Daca uneori este vorba de dragoste la prima vedere atunci cand vezi bebelusul, alteori ea are nevoie de ceva mai mult timp sa se consolideze. Afla ce spun mamicile despre evolutia sentimentelor la al 2-lea copil!

Problemele emotionale ale mamicilor la nasterea celui de-al doilea copil

 

Dupa ce treci de o sarcina, asteptarile tale legate de urmatoarea incep sa fie la fel. Ai impresia ca vei simti aceeasi bucurie si exaltare de la inceput. Aparitia celui de-al 2-lea bebelus poate declansa o multime de sentimente contradictorii.

 

Pe langa faptul ca incantarea se lasa asteptata, te-ai putea simti frustrata si geloasa pe noul bebelus. L-ai putea chiar invinui pentru faptul ca nu reusesti sa ii mai acorzi primului copil suficienta atentie. Ai putea crede ca acesta te priveaza de timpul petrecut cu el!

 

Majoritatea mamicilor care au trecut prin a 2-a sarcina sustin ca sentimentele lor au fost total diferite la al 2-lea copil:

-sustin ca nu a mai existat acel sentiment unic de conexiune cu bebelusul (relatia mama-bebe de la nastere nu a aparut imediat);

 

Citeste continuarea pe COPILUL.RO.

 

 

Cuvinte cheie:

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu