Cum sunt copiii nascuti in luna ianuarie. 8 adevaruri descoperite in studii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt copiii nascuti in luna ianuarie. 8 adevaruri descoperite in studii

Sfatulparintilor » Bebeluși » Îngrijire bebelusi » Cum sunt copiii nascuti in luna ianuarie. 8 adevaruri descoperite in studii
Cum sunt copiii nascuti in luna ianuarie
Credit foto: Depositphotos.com

Daca urmeaza sa nasti sau ai nascut in luna ianuarie, probabil ca te intrebi cum sunt copiii nascuti in luna ianuarie. Iata ce spun studiile despre acestia.

1. Sunt foarte amuzanti

Copiii nascuti in luna ianuarie au un simt al umorului foarte dezvoltat. Uneori nici nu stii cand glumesc si cand nu. Sarcasmul lor este foarte natural, chiar daca uneori te poti simti intepat.

2. Sunt mai reci

Copilul nascut in luna ianuarie este usor mai iritabil decat bebelusii nascuti in alte luni ale anului. Vremea rece din luna in care s-au nascut le da si copiilor o natura usor mai rece in relatiile cu oamenii.

3. Sunt creativi

Imaginatia si creativitatea copiilor nascuti in ianuarie sunt la cote mari. Au abilitati de rezolvarea problemelor. De mici le place sa rezolve puzzle-uri. Sunt foarte logici si poseda o inteligenta peste medie. Vei ave multe motive de mandrie daca ai un copil nascut in luna ianuarie.

Nu rata nici: 4 sfaturi sa imbraci bebelusul iarna

4. Sunt curajosi si independenti

Copiii nascuti in luna ianuarie arata de mici nevoia de independenta. Sunt foarte curajosi si dornici de a cuceri teritorii. Nu prea accepta limitele si regulile. Le place sa faca lucrurile singuri si nu se arata foarte increzatori in ceilalti. Mai ales ca sunt convinsi de mici ca nimeni nu vor putea face un luru mai bine decat ei.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 11/01/2024