Cum sunt copiii nascuti in luna aprilie. 7 adevaruri descoperite in studii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt copiii nascuti in luna aprilie. 7 adevaruri descoperite in studii

Sfatulparintilor » Bebeluși » Îngrijire bebelusi » Cum sunt copiii nascuti in luna aprilie. 7 adevaruri descoperite in studii
Cum sunt copiii nascuti in luna aprilie - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_100518806_L
Credit foto: Depositphotos.com

Mamele care urmeaza sa nasca in aceasta luna se intreaba cu siguranta cum sunt copiii nascuti in luna aprilie. Ai si tu un copil nascut in aprilie? Atunci acest articol este si pentru tine.

Iata cum sunt copiii nascuti in luna aprilie.

1. Sunt in zodia Berbec sau Taur

In functie de data nasterii, copiii care vin pe lume in luna aprilie sunt fie Berbeci (1-19 aprilie), fie Tauri (20-30 aprilie). Berbecii sunt pasionali si independenti, iar Taurii sunt ambitiosi si de incredere.

Citeste si: Horoscop Berbec: Sfaturi pentru parinti cu copil Berbec. Caracteristici ale parintelui Berbec

2. Zi de nastere interesanta

In luna aprilie sunt zile care se pot transforma in zile de nastere interesante: 1 aprilie (Ziua pacalelii), 21 aprilie (data de nastere a reginei Angliei), 22 aprilie (Ziua Pamantului), 30 aprilie (Ziua international a jazz-ului). La acestea se adauga si sarbatorile religioase, care ar putea fi in aceasta perioada a anului, respectiv Floriile si Pastele.

3. Au succes in orice fac

Indiferent de profesia pe care si-o aleg mai tarziu, copiii nascuti in luna aprilie se bucura de success. Si asta pentru ca sunt ambitiosi si foarte muncitori. De altfel, statisticile spun ca cei mai multi CEO din companiile britanice, de exemplu, sunt nascuti in martie si aprili.

4. Au o stare de sanatate buna

Potrivit unor studii efectuate la Universitatea Columbia, copiii nascuti in luna aprilie sunt mai putin predispusi sa se confrunte la maturitate cu boli cardiovasculare, neurologice, respiratorii sau reproductive comparativ cu persoanele nascute in restul anului.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/03/2024