Cele mai potrivite 5 cadouri pentru Baby Shower - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai potrivite 5 cadouri pentru Baby Shower

Sfatulparintilor » Bebeluși » Îngrijire bebelusi » Cele mai potrivite 5 cadouri pentru Baby Shower
cadouri pentru Baby Shower
Credit foto: unsplash.com

Un Baby Shower este ocazia perfectă pentru a celebra viitoarele mămici şi venirea pe lume a bebeluşilor. Dacă îţi doreşti să celebrezi momentul aşa cum se cuvine, alege şi un cadou potrivit pentru un astfel de eveniment. De obicei, cadourile la un Baby Shower au o temă comună, mai exact sunt dedicate mămicilor şi nou-născuţilor.

Dacă vrei să achiziţionezi darul perfect, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai potrivite 5 cadouri la un Baby Shower:

Scutece

Dacă îţi doreşti să oferi un cadou cu adevărat util la un Baby Shower şi nu ai prea mult timp la dispoziţie, atunci scutecele reprezintă cea mai bună variantă. Scutecele sunt un produs must-have în orice trusă de bebeluși, indiferent de sex. Așadar, sigur nu vei da greş cu un asemenea dar.

Sterilizator Biberoane

Sterilizarea biberoanelor este esenţială pentru a avea grijă de sănătatea bebeluşului, deoarece aceştia au un sistem imunitar în formare şi sunt sensibili la contactul cu agenţi patogeni. Biberoanele obişnuiau să se sterilizeze prin fierbere, însă acest lucru consumă destul de mult timp, iar părinţii încearcă să eficientizeze la maxim fiecare proces ce ţine de îngrijirea celor mici. 

Sterilizatoarele de biberoane reprezintă cea mai bună alegere pentru nou-născuţi şi bebeluşi. Cu ajutorul lor părinţii câştigă timp şi sănătatea celui mic e pe primul loc.

Un astfel de aparat este o idee minunată de cadou, 100% util, pe care o viitoare mămica îl va aprecia cu siguranţă. Îl poţi găsi uşor, în hypermarket-uri, în magazinele de electronice sau online. 

Sound Machine

Sound machine, dispozitivul de liniştire sau aparatul de zgomot alb, toate descriu acelaşi produs, realizat pentru calmarea bebeluşilor. Acest aparat emite zgomot alb, mai exact sunete de fundal, fără fluctuaţii de ritm, care îi ajută pe cei mici să se liniştească, ba chiar să adoarmă. Printre cele mai cunoscute zgomote albe se numără şi câteva din natură, cum ar fi ploaia, apele curgătoare şi valurile mării.

Poţi să dăruieşti cu încredere un sound machine la un Baby Shower, mai ales că viitoarea mămica îşi va dori să aibă câţiva aşi în mânecă atunci când vine vorba de calmarea celui mic. Preţurile pentru un astfel de aparat încep de la 100-130 de lei şi pot ajunge la câteva sute de lei.

Produse pentru Băiţă

Dacă îţi doreşti să optezi pentru un cadou clasic, atunci produsele pentru băiţă reprezintă cea mai bună alegere. Acestea, la fel ca scutecele, fac parte din trusa de bază pentru nou-născut, aşa că mămica le va găsi cu siguranţă utile. Cauta produse pentru baie special concepute pentru cei mici, ba mai mult, citeşte şi lista de ingrediente.

Da, încă există produse destinate bebeluşilor ce pot conţine ingrediente cu potenţial iritant, aşa că verificarea etichetei este importantă. Caută produse cu sufactanti blânzi, precum Coco Glucoside sau Decyl Glucoside. Produsele de băiţă fără parfum sau uleiuri esenţiale sunt cea mai sigură alegere pentru pielea sensibilă şi vor fi cu siguranţă pe placul celor mai pretenţioase viitoare mămici.

Batista Bebeluşului

Un alt dispozitiv important în îngrijirea nou-născuţilor, batista bebeluşului sau aspiratorul nazal este cea mai bună alegere pentru curăţarea corectă şi sigură a nasului. Dacă vrei să oferi în dar un produs util, simplu de folosit şi accesibil, atunci batista bebeluşului este opţiunea perfectă.

Aspiratorul nazal se găseşte în farmacii, hypermarketuri sau chiar online. Caută un produs testat clinic, pe care viitoarea mămica să-l poată folosi în siguranţă. De obicei, prețul batistei bebeluşului porneşte de la câteva zeci de lei, așa că este un cadou foarte accesibil.

Dacă vrei un dar ceva mai complex, ai şi varianta de a achiziţiona o trusă de îngrijire pentru bebeluşi. Majoritatea truselor de îngrijire includ produse precum batista bebeluşului, unghiera, peria de păr, forfecuţa pentru unghii şi termometrul digital.

Cadourile potrivite pentru un Baby Shower sunt dedicate mămicilor şi bebeluşilor. Orientează-te către produse precum trusele de îngrijire, scutecele, trusele de băiţa sau aparatele pentru calmarea celor mici dacă vrei să mergi la sigur.

foto: unsplash.com

Data articol: 02/04/2024