Camera bebelusului. Nu cumparati un balansoar ieftin
Scaunele balansoar se gasesc la diferite preturi, dar amintiti-va ca veti petrece o gramada de ore in acesta: cand va alaptati copilul, cand incercati sa-l adormiti sau doar il tineti in brate pentru a-l linisti. Faceti-va o favoare si luati-va un scaun cat mai confortabil.
Camera bebelusului. Investiti in asternuturi organice
Bebelusul dvs. merita un mediu non-toxic, sanatos, asa ca puteti incepe prin a-i oferi asternuturi din bumbac produs fara pesticide chimice.
Camera bebelusului. Nu uitati lucrurile de baza
Primele zile sau saptamani pot fi ametitoare, asa ca e bine sa aveti la indemana tot ce va trebuie pentru o tranzitie cat mai lina de la spital acasa. Astfel, aveti nevoie de:
scutece
crema pentru iritatii
servetele umede
lotiune
dezinfectant de maini
alcool sanitar
Camera bebelusului. Cereti sfatul prietenilor sau familiei
Invitati sora, mama, bunica sau o prietena buna sa vina si sa verifice daca totul e in regula in camera – lucruri care dvs. v-ar putea scapa. Ca masuri de siguranta, trebuie acoperite prizele, indepartate cordoanele, firele si orice ar putea pune in pericol bebelusul in momentul in care incepe sa mearga de-a busilea si sa incerce sa apuce.
Camera bebelusului. Cel mai important sfat
Apucati-va acum de pregatirea camerei bebelusului. Sarcina poate fi solicitanta, asa ca trebuie sa va faceti planurile din timp si sa o luati cu incetul, muncind putin cate putin la camera – chiar si numai o jumatate de ora pe zi. Cand va veni copilul, va veti bucura ca are un spatiu in care sa se simta… ca acasa.
Sursa: www.imidoresccopii.ro
Citeste continuarea: 1 2
Activul Marte e în Leu din 4 noiembrie 2024. Mesaje speciale de la Univers pentru 4 zodii
Te-ai nascut cu noroc? Priveste-ti palma si afla raspunsul! Simbolurile norocoase sunt descrise aici