Îți oferim câteva sfaturi utile menite să te ajute să păstrezi pielea bebelușului sănătoasă. Nu ai nevoie de cele mai scumpe produse pentru asta sau de tratamente speciale. Iată ce te ajută…
Copiii nou-născuți au pielea destul de delicată și sensibilă și necesită o îngrijire și o protecție suplimentară.
Copiii se nasc cu o piele foarte blândă și fragilă. Părinții sunt adesea îngrijorați de pielea bebelușului, ceea ce nu este surprinzător.
Pielea bebelușului este foarte sensibilă și pot apărea erupții cutanate și alergii dacă nu se practică îngrijirea corespunzătoare.
Părinții ar trebui să fie foarte atenți la nevoile bebelușului și trebuie să utilizeze produse care sunt naturale și fără aditivi chimici care pot dăuna pielii.
Iată și de ce
– Pielea unui copil este foarte subțire și fragilă.
– Pielea nou-născutului are nevoie de timp pentru a se adapta la noul mediu din jurul lui.
– Pielea bebelușului se confruntă cu o mulțime de provocări – scutece, săpunurile și șampoanele chimice etc.
Pielea bebelușului – îngrijire
Știți că o ființă umană are cea mai bună piele atunci când este un copil? Îngrijirea adecvată a pielii poate asigura faptul că bebelușul poate avea o piele excelentă toată viața.
7 sfaturi utile să păstrezi pielea bebelușului sănătoasă
1. Băița
Părinții preferă să facă baie copilului în fiecare zi. Este mai bine să utilizați șampon și săpunuri care nu provoacă o reacție alergică la copil.
Spălați pielea bebelușului cu apă călduță și un săpun delicat.
Camera pe care o folosiți trebuie să fie caldă și toate aparatele de aer condiționat și ventilatoarele ar trebui să fie oprite pentru a evita îmbolnăvirea.
Nu încercați niciun produs nou pe pielea bebelușului. Nu utilizați săpunuri antibacteriene, deoarece ele pot fi prea dure pentru pielea sensibilă a copilului.
Cel mai bine este să ștergeți bebelușul folosind bumbac natural și prosoape netede pentru a vă asigura că îndepărtați ușor umezeala din piele.
Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro