Shop
Ultimele 100 de articole

5 calitati ale unui tatic perfect

11 octombrie 2018, , Vizualizări:
mama copii tata - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - newborn-1850441_1920

Cum sa avem un tatic perfect pentru copilul nostru? Care ar fi primele 5 calitati ale taticului perfect? Si ce faci daca nu-l ai, iti iei altul? Nu se poate. Nu mai bine il educi? Am intrebat mamicile, taticii si pe Tanya Solomitchi, in cadrul workshopului pentru parinti Tine-ma strans, lasa-ma liber.

 

Pe 15 martie a avut loc in Bucuresti workshopul pentru parinti, Tine-ma strans, lasa-ma liber, sustinut de Tanya Solomitchi. Evenimentul a fost unul dintr-o serie de trei, urmatoarele urmand sa aiba loc pe 27 martie, respectiv 26 aprilie. Prima intalnire a decurs mai degraba ca un grup de autocunoastere, pornind de la intrebarea daca educatia este mai degraba a copilului sau… a parintilor? A mamicilor si a taticilor?

 

Taticul perfect: se gaseste sau se educa?

„Eu nu am copii si nici nu planuiesc”, a ripostat imperturbabil unul dintre participanti. Un non-tatic perfect. Intr-o societate asa cum o avem astazi, cred ca iti asumi un mare risc sa cresti copii. Daca ai copilul pe care il meriti? Da, asa cred”.

Pe barbat il iei de la inceput asa. Ajungi la o anumita maturitate si il filtrezi dupa calitatile de tatic, nu doar de iubit si sot. Cauti sa aiba anumite atribute bifate, continua Ileana, sotie, mamica a doi copii si ghid turistic. Si sa te intelegi foarte bine cu el. Sa va puneti de acord, sa nu existe disensiuni care sa perturbe copilul. Va faceti un plan general pentru educatia copilului si un set de reguli de respectat in familie. Noi asa functionam, si inca foarte frumos. Este important ce fel de partener iti alegi ca viitor tatic”.

 

Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

 

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu