Shop
Ultimele 100 de articole

4 substante toxice la care sunt expusi zilnic copiii

01 decembrie 2017, , Vizualizări: 311
Datorita faptului ca organismul unui copil se afla in continua dezvoltare, exista o serie de substante toxice care sunt prezente, fara ca macar sa constientizam, zi de zi.

Datorita faptului ca organismul unui copil se afla in continua dezvoltare, exista o serie de substante toxice care sunt prezente, fara ca macar sa constientizam, zi de zi. Care sunt cele mai comune si cum trebuie sa procedezi in calitate de parinte responsabil vei afla in articolul urmator.

 

O substanta toxica poate fi definita drept o substanta care poate fi daunatoare sau care poate cauza efecte asupra sanatatii. Copiii sunt deosebit de vulnerabili cand sunt expusi la substante toxice din doua motive: creierele lor sunt in crestere si se schimba rapid, in special cand sunt de varsta extrem de mica, prin urmare exista multe procese care au loc zilnic si care pot fi modificate si deoarece corpurile lor fiind mici, aceeasi cantitate de substanta toxica echivaleaza cu un procent mai mare raportat la greutatea corporala a unui copil.

 

Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu